Alena Šeredová v slzách: ZTRÁTA DÍTĚTE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Alena Šeredová v slzách: ZTRÁTA DÍTĚTE

Alena Šeredová se podělila o svou bolest
Alena Šeredová se podělila o svou bolest (instagram)

Modelka a trojnásobná maminka žijící trvale v Itálii po boku miliardáře Alessandra Nasiho (47), Alena Šeredová (44), se zcela nečekaně na sociálních sítích podělila o svou bolest. Vypsala se ze ztráty dítěte. 

Šeredová je maminka na plný úvazek. Z prvního manželství s italským fotbalovým brankářem Gigim Buffonem má už dva velké „chlapy“, Louise (14) a Davida (12). Druhému manželovi, dědici automobilky Fiat, porodila vysněnou dcerku Vivienne (1,5). Těhotná byla za svůj život ale ještě jednou. O děťátko však bohužel přišla. 

Šeredová se o bolestný zážitek podělila zcela spontánně, na dotaz jedné ze sledujících, která se jí svěřila, že právě prošla touto zkušeností a zda-li ji něco takového taky někdy potkalo. „Ano! Stalo se mi to před mým prvním dítětem. Všechno trápení ale nakonec odejde,“ podpořila ji Šeredová. 

Šeredová porodila dceru. Kerndl je po operaci. A bude Gottová muset škrtat?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
adinaha
3. 5. 2022 • 15:00

Co to je zase za debilní titulek - v slzách. Stalo se to před lety, od té doby má 3 krásné a zdravé děti, určitě to dávno přebolelo. Bohužel se to stává. Tady to prezentujete jako horkou novinku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.