Fiasko jak hrom! Volání o pomoc prince Williama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Fiasko jak hrom! Volání o pomoc prince Williama

Princ William v Belize
Princ William v Belize (Reuters)

Cesty prince Williama (39) a vévodkyně Kate (40) za hranice Velké Británie se obvykle těší velké oblibě. Tentokrát ale i všemi milovaný královský pár dostal přes prsty po nedávném karibském turné, na kterém se dopustili několika faux pas. Princ William je proto po drsné kritice odhodlaný provést několik zásadních změn.

Stačí jedna hůře naplánovaná cesta a dobrá pověst je tatam. Březnovou návštěvu Karibiku hodnotí tamní obyvatelé vesměs negativně, což je pro tým poradců prince Williama i jeho samotného nemilým zjištěním, kvůli kterému je starší syn prince Charlese (73) připraven jednat a nastolit znovu pořádek.

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...

Jak informoval britský deník Mirror, jeho odhodlání aktualizovat celou instituci je po »karibském fiasku« o to větší. Po svém boku chce mít ty nejlepší z nejlepších, aby se dalo chybám na zahraničních cestách předejít a aby se tamní lidé z návštěvy následníka trůnu a jeho manželky Kate těšili.

Ne vše lze ale evidentně naplánovat do posledního detailu. Někdy zkrátka okolnosti hrají v neprospěch lidí, o čemž nyní ví i Kate s Williamem. Fotografie z jamajské návštěvy zachycují moment, při němž si královský pár podává ruce s dětmi přes vysoký drátěný plot - milé gesto, ale na nesprávném místě. Pobouření u místních ještě více eskalovalo poté, co jeli v land roveru s otevřenou střechou.

Blesk Podcast: Harryho k alkoholu a večírkům přivedl William, říká spisovatel Robert Lacey

Video se připravuje ...

S informacemi webu tn.nova.cz se jedná o stejné vozidlo, ve kterém jezdila královna v 50. letech, a působilo tudíž jako přežitek z doby, kdy se vzduchem stále nesly znaky kolonialismu. Zklamání a odpor k vystupování královského páru byl znatelný, proto se Kate s Williamem nyní shánějí po konzultantech, jež by stáli v čele komunikačního týmu a starali se o to, aby oba patřičně reprezentovali královskou rodinu a neopakovali zbytečné chyby.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.