Sandeva od Prachaře už nemůže! Nemám, co nabídnout, stýská si | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sandeva od Prachaře už nemůže! Nemám, co nabídnout, stýská si

Sara Sandeva a Jakub Prachař
Sara Sandeva a Jakub Prachař (Instagram, archiv)

Láska, nebo kariéra? Mladá ambiciózní herečka Sara Sandeva (24) si umí sjednotit priority. Teď například řekla jedno rázné "ne" na spolupráci, která by ji významně ubrala na času. 

Scénáristé nekonečného seriálu Ulice totiž oživili postavu holandské studentky Skyler. Saru Sandevu ale na pokračování nenalákali. „Z Ulice mi volali, že chtějí obnovit tuto linku, ale mně už se nechtělo naskočit zase do Skyler. Jak říkám, seriál mi dal strašně moc na začátku, vzpomínám na to hodně ráda, ale už tenkrát jsem cítila, když jsem požádala o ukončení, že bylo načase se posunout dál,“ prozradila kráska Expresu. Našli ale adekvátní náhradu, která Saře z oka vypadla. Jako Skyler se představí Michelle Hansen.

Krásná Sara Sandeva promluvila o dovolené s Prachařem!

Video se připravuje ...

Od doby, co Sandeva působila v Ulici, uběhlo už hodně vody. Sara se profesně vyšvihla, o práci nemá nouzi a z nabídek může vybírat. Navíc, kdo by si ukrajoval tolik času ze soukromého života, zvlášť, když láska jenom kvete? Už víc než rok totiž tvoří pár s hercem Jakubem Prachařem (38), se kterým se sblížila při natáčení seriálu Dvojka na zabití. „Všechno je v pořádku, mám práci, rodinu, nejbližší lidi kolem sebe a jsem šťastná a zamilovaná,“ prozradila spokojená Sandeva v rozhovoru pro Frekvenci 1. 

Překvapení pro Prachaře! V pořadu Inkongito hádal svou partnerku Sandevu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.