Premiéra komedie Po čem muži touží 2: Na Langmajerovy dcery se stála fronta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Premiéra komedie Po čem muži touží 2: Na Langmajerovy dcery se stála fronta!

Premiéra filmu Po čem muži touží 2: Jiří Langmajer
Premiéra filmu Po čem muži touží 2: Jiří Langmajer (Blesk:Jakub Poláček)

Premiéra nové komedie Po čem muži touží 2 se neobešla bez pikantností! Terezu Kostkovou (45) zradily podpatky, Kateřina Mátlová (43) odhalila celou podprsenku, Julián Záhorovský (37) neuhlídal »ručky šmátralky« a Anna Polívková (43) si přivedla tajemného Itala. O největší rozruch se ale postaral Jiří Langmajer (55), který vyvedl do společnosti své »Langošky«.

Charismatický herec tentokrát nechal svou milovanou manželku Adélu Gondíkovou (48) doma. Do společnosti ale vyvedl nejen své dcery Terezu (34) a Julii (24) z prvního manželství, ale také Nelly (17), kterou vyženil právě s Adélou. Všechny tři mladé dámy vyhrály genetický jackpot a vyrostly z nich nepřehlédnutelné krásky. Fotoaparáty před jejich půvabem blýskaly jako splašená diskokoule! V jedné chvíli už nebylo kam stoupnout a někteří fotografové si na svůj snímek museli počkat.

Potatily se

Tereza už udělala z táty »Langoše« dědečka, má tříletého syna Timoteje. Julie si zase se svým otcem zahrála ve filmu Přes prsty a v seriálu Lajna. Nelly Brousková si zatím životní dráhu rozmýšlí, ale rozhodně nezapře nejen svou krásnou maminku Adélu, ale i tatínka Ondřeje Brouska (41), který v jejím věku zazářil jako krasavec Elien ve filmu Pelíšky.

Už se vybouřil

Ze lva večírků se Langmajer už dávno proměnil v seriózního pána, který si váží domácí pohody. Nestýská se mu někdy po divoké minulosti? „Já už jsem si toho užil celkem dost, mně se po ničem nestýská,“ přiznal deníku Aha! s úsměvem. Teď už prý touží jen po klidu. A jeho recept na spokojený vztah? „To vám neřeknu, jinak by se všichni měli tak dobře jako já,“ dodal herec se smíchem.

Jiří Langmajer: Nechci, aby se všichni měli tak dobře, jako já!

Video se připravuje ...

Polívková má Itala!

Na premiéru přišla sama, ale na večírku v klubu Lávka už Anna Polívková (43) zářila ve společnosti plachého cizince mluvícího italsky. Ten se choval před fotografy rezervovaně, ale po boku Anny se neobjevil poprvé a podle všeho k sobě mají opravdu blízko! Celý večer se od sebe nehnuli. Že by Anna konečně našla toho pravého ve fešném Italovi?

Kostkovu zradily lodičky a Mátlovou podprsenka

Už při příchodu na párty upoutala svým modelem Kateřina Mátlová (43). Herečka a zpěvačka zvolila halenku s odhalenými zády, na kterých se vyjímala krajková podprsenka. Některé věci – jako třeba spodní prádlo – by možná raději měly zůstat skryty... Oblečení potrápilo i Terezu Kostkovou (45). Ta si sice k tyrkysovým šatům obula lodičky na nízkém podpatku, avšak i s těmi měla problém. Herečka a moderátorka by možná nejraději chodila bosa.

Leoš Noha: 3 roky čeká na srdce!

Představitel šišlavého veterináře Ády Větvičky z Okresního přeboru už tři roky čeká na transplantaci srdce, které mu prý funguje jen na pouhých 20 procent! Leoš Noha (53) má proto voperovaný defibrilátor. Na premiéře si ale o svém vážném zdravotním stavu zavtipkoval: „Natáčení jsem zvládl dobře. Jestli mi chce ale někdo darovat srdce, tak může,“ bere herec svůj úděl s humorem.

SuperStar Julián Záhorovský: Nová přítelkyně

Finalista historicky první řady SuperStar Julián Záhorovský (34) se na popremiérovém večírku objevil s novou přítelkyní Renatou. Celý večer se od sebe nemohli odtrhnout! „Jsme teprve na začátku,“ přiznal až po uši zamilovaný zpěvák, který k filmu napsal ústřední píseň.

Jiří Langmajer a Rudolf Havlík

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.