Baby z Hříšného tance o nešťastné plastice: Byla jsem donucena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Baby z Hříšného tance o nešťastné plastice: Donutili mě!

Plastika nosu jí zničila kariéru.
Plastika nosu jí zničila kariéru. (Profimedia.cz)

Jako nesmělou Baby, která nebude sedět v koutě, znají americkou herečku Jennifer Greyovou (62) fanoušci po celém světě. Trhák Hříšný tanec (1987) z ní udělal megastar, pak ale stačila jedna operace nosu a slibná kariéra byla fuč.

Od premiéry kultovního snímku v srpnu uplyne už 35 let! Ze dvou hlavních hvězd – Patricka Swayzeho (†57) a Jennifer Greyové – udělal světové hvězdy, avšak ta její rychle zapadla. Osudnou se jí stala plastika, kterou začátkem 90. let minulého století podstoupila. Bez ikonického nosu ji totiž nemohli poznat někteří její přátelé, natož fanoušci! „Na operační sál jsem vstoupila jako celebrita a ven vyšla jako totální nula,“ zavzpomínala už před lety Greyová. „Tu operaci mi byl čert dlužen...“ dodala hořce.

Jennifer Grey přemohly vzpomínky na Patricka Swayzeho (†57)

Video se připravuje ...

Až nyní ale uvedla, proč do plastiky vůbec šla. „Přemluvila mě k ní moje matka Jo. Pořád mi říkala, že bych si měla nechat udělat nos,“ popisuje herečka ve svých memoárech, které vyjdou začátkem května. Ona sama si prý připadala krásná. „Byla jsem na ni kvůli tomu naštvaná,“ přiznává.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.