Mottlová je ve vatě: Jak si na TOHLE vydělala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mottlová je ve vatě: Jak si na TOHLE vydělala?

Bára Mottlová si koupila domeček se zahradou.
Bára Mottlová si koupila domeček se zahradou. (Blesk)

Herečka Bára Mottlová (35) rozhodně není jen pěkná tvářička, která čeká, kdo jí co koupí. Je to žena činu a práce se nebojí. A konečně se jí to začalo vyplácet. Pořídila si totiž něco, o čem mnozí lidé jenom sní.

Bára patří bezpochyby mezi naše nejvíc sexy herečky. Je ale nejen krásná, ale i chytrá a podnikavá. Během koronavirové krize ukázala, že práce jí nesmrdí. Když zavřeli divadla, okamžitě nastoupila jako prodavačka za kasu. Nyní už může zas pracovat naplno a věnovat se svým hereckým projektům, ale aby toho nebylo málo, začala podnikat v investicích a realitách.

Bára Mottlová: Více hraju komické fifinky, snad budou i vážné role

Video se připravuje ...

Možná díky tomu si mohla v tichosti pořídit apartmán v Karibiku, který nyní pronajímá. A to není zdaleka všechno. Mottlová si totiž koupila i dům! Jen pro sebe. Byl to její celoživotní sen a konečně si ho splnila.

„Už mám vykolíkovaný bazén, což byla vždy moje idyla mít zahradu s bazénem. Takže teď budeme hrabat díru do země, a ještě na vodní jímku a dešťovku. Mám k tomu objednáno 12 tun zeminy s travním semenem, tak se směji tomu, co si holka z paneláku objednává,“ řekla Bára pro Super.cz. Je to holka šikovná!

Playmate Bára Mottlová hlásí rozchod s přítelem: Jaký byl důvod?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.