Misska Čerešňáková: Zásnuby v Římě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Misska Čerešňáková: Zásnuby v Římě

Eva Čerešňáková s přítelem Adamem odletí v pátek na zásnubní dovolenoudo Říma.
Eva Čerešňáková s přítelem Adamem odletí v pátek na zásnubní dovolenoudo Říma. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Loňská první Česká vicemiss Eva Čerešňáková (21) se konečně dočkala – svůj vztah s přítelem Adamem stvrdí o víkendu zásnubami v Římě.

Loňská první Česká vicemiss Eva Čerešňáková (21) se konečně dočkala – svůj vztah s přítelem Adamem stvrdí o víkendu zásnubami v Římě.

„Je to trochu vánoční dárek, ale pojali jsme to jako zásnubní cestu. Prstýnek jsem už ale dostala před několika dny,“ řekla deníku Aha! natěšená Čerešňáková, kterou však momentálně sužuje angína. „Nejvíce jsem se těšila na pravou italskou čokoládovou zmrzlinu, ale s tím mým krkem si ji asi nedám. Italské jídlo si však neodpustím, už se na ně těším,“ dodala Čerešňáková, která romantický víkend dostala od svého přítele k Vánocům. „Skoro celé to zaplatil on, já jsem doplatila jen malinko,“ přiznala misska na Staroměstské radnici, kde moderovala akci Českého červeného kříže – předávání plaket za záchranu života.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.