Nečekaná slova Slováčka: Dádo, to myslí vážně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nečekaná slova Slováčka: Dádo, to myslí vážně?

Felix a Dáda zakopali válečnou sekeru
Felix a Dáda zakopali válečnou sekeru (Instagram, CNC)

Uznávaný saxofonista Felix Slováček (78) je po návratu k manželce Dádě (65) jako vyměněný. Zatímco dřív na ní nenechal nit suchou a ještě donedávna tvrdil, že Patrasová pije jak Dán a má to v hlavě celé pomotané, najednou pro ni nachází jen samá krásná slova. 

Dáda je skutečně skvělá a stará se. Máme v současnosti velmi příjemný vztah. Myslím si, že je určitě loajální, protože kdyby nebyla, tak by nevydržela a nebude na mě čekat. A udělala dobře. A já jsem udělal taky dobře, že jsem se vrátil,“ řekl pro ŽivotvČesku.cz Felix Slováček

Nerozhodná Dáda Patrasová: Ostrá slova o Felixovi! A Valentýn slavila s Italem Vitem

Video se připravuje ...

Z návratu těží i sama Dáda. Ta opět rozkvetla a z uzlíčku nervů je prudce elegantní dáma. Sedmileté odloučení od manžela, se kterým je téměř 40 let, vzala statečně! Přestože přiznala, že jí celá situace stále ještě bolí, moc dobře ví, že velký podíl viny na ní nese i Slováčkova milenka. „Manžel už je pán v letech, brzy mu bude 80 let. Felix opravdu tvrdě narazil na zlatokopku, ale jí se nepodařilo naše manželství zlomit. Jsme spolu přece jen téměř 40 let, máme děti, máme společné zážitky, je to opravdu těžké. Máme se rádi. Nedokážu ho opustit,“ řekla Patrasová stejnému médiu. Nyní to vypadá, že manželství už nic nezlomí. Oba mají spoustu plánů, které zahrnují i příjemný relax u moře. 

Felix o Gottovi: Smrt v přímém přenosu! Zpěvačka chytla naschvál Covid a zemřela

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blamal
19. 4. 2022 • 18:07

Aaa, zrejme opet stale svobodna slecna Gelem,ktere to holt se starym paprdou a jeho penezenkou tak nejak nevyslo. Zato ted ma fesaka, ze by jeden blil. Tak koukej otehotnet, chtindo, protoze starnes a jsi cim dal tim osklivejsi!

DWEI
19. 4. 2022 • 16:11

Paní Patrasová už není zamilovaná do imaginárního italského hřebce Vita Komedianti, kteří nadělali spoustu ostudy.......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.