Zvláštní výchova Kate a Williama: SVĚDECTVÍ Z BLÍZKÉHO OKOLÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zvláštní výchova Kate a Williama: Svědectví z první ruky!

Princ William, Kate, jejich děti Louis, Charlotte a George s rodinným přítelem Davidem Attenboroughem
Princ William, Kate, jejich děti Louis, Charlotte a George s rodinným přítelem Davidem Attenboroughem (Instagram Kensington Palace)

Ačkoli by se mohlo zdát, že Kate (40) a William (39) zvolí pro výchovu princů George (8) a Louise z Cambridge (3) a malé princezny Charlotte (6) tvrdou ruku, kterou by jistě ráda viděla královna Alžběta II., oni zůstali věrni modelu, který dává dětem svobodu. Výchovný styl tak nápadně kopíruje ten, který upřednostňovala princezna Diana (†36).

Podle svědectví bývalého šéfkuchaře princezny Diany, Darrena McGradyho (60), si celá rodina užívá hlavně pečení v kuchyni. William a jeho rodina milují vaření - stejně jako Diana. Rádi spolu tráví čas a dělají věci společně. I oni, tak jako princezna, dovolí svým dětem být normálními dětmi. Jedí sušenky, dokonce sušenky i pečou,“ prozradil kuchař podle webu Živo.pluska.sk. 

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...

I přesto ale rodiče dětem vymezili jasné mantinely, které se jednoduše překročit nesmí. Podle deníku The Sun se nic neřeší křikem! Do Kensingtonského paláce nepaří ani žádné zákazy a tresty - vše se řeší dohodou. „Křik je pro děti absolutně za hranicí. Jakýkoli náznak křiku se ihned řeší,“ uvedl zdroj pro britský list The Sun.

V případě, že se některé z dítek proviní, nemine jej však dlouhý rozhovor. „Zlobivé dítě si vezmou stranou a v klidu si s ním promluví,“ popsal také zdroj pro stejný britský deník. 

Letní styl královen a princezen

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.