Těhotná Burešová na Instagramu: Chce alespoň 5 kočárků, jinak smůla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Těhotná Burešová na Instagramu: Chce alespoň 5 kočárků, jinak smůla!

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (28) nedávno oficiálně potvrdila své těhotenství. Spolu s ním jí samozřejmě začaly chodit nabídky na spolupráce. Firmy herečce nabízejí výbavičku pro miminko zdarma, když jejich produkty zpropaguje na svém Instagramu. To ale Evě hnulo žlučí.

Je jasné, že Burešová o finance nouzi nemá, proto si dokáže potřebné věci pro miminko zakoupit sama. I ona to koneckonců na svém profilu přiznala. Je si ale vědomá toho, že ne každá maminka má takové štěstí jako ona. „Nedokážu to. Nedokážu přijmout něco, co ostatní maminky potřebuji také a prostě si to z finančních důvodů nemohou pořídit,“ svěřila se Eva na svém profilu.

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...

Burešová proto nastolila nová pravidla. „A tak prosím firmy, které o to zde mají zájem. Ano, ráda vám zpropaguji kočárek, který od vás zakoupím, pokud jste schopni darovat alespoň pět kočárků či jiných věcí maminkám, které to štěstí nemají,“ šokovala Eva.

Otázkou je, zda jí tento model bude fungovat. Myšlenka je to ale opravdu velkorysá a jen tak se nevidí.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Lubica258
8. 7. 2022 • 20:56

Proč ne, mně to přijde jako dobrý nápad. Já dávám třeba oblečení, které už nenosíme, na charitu. Taky věřím, že pomůže lidem, kteří si nové oblečení nemohou dovolit. Takový život musí být hrozný. A vůbec, když nemůžete koupit dětem všechno, co chtějí. Já mám syna zatím malého. Stačí mu pleny, příkrmy a dětské oblečení, které objednávám z http­s://ww­w.ta­maiti­.cz/ . Je mi ale jasný, že čím bude starší, tím bude mít větší výdaje.

pomahatachranit
16. 4. 2022 • 19:37

Velkorysa, ale z cizich penez! Ona nemusi delat vubec nic, dostane kocarek a projde se s nim, donuti firmu teda venovat ji jen tak 5 kocarku zdarma a ona bude ta hodna, co rozdava), jen ne ze svyho, ale z majetku ty firmy. Vykutalena osubka, teda🤨!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.