Halininy vnady byly problém: Musel zasáhnout doktor! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Halininy vnady byly problém: Musel zasáhnout doktor!

Halina Pawlowská
Halina Pawlowská (Foto: M. Pátek,)

Některá vyšetření u lékařů nejsou zrovna dvakrát příjemná, ale když jde o zdraví, člověk je ochotný podstoupit vše. Své o tom ví i moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (67). Ta se nedávno vypravila na EKG.

Pawlowská musela nedávno podstoupit zátěžové vyšetření, kterému se přezdívá EKG. „V praxi to znamená, že vás posadí na kolo a vy musíte šlapat proti předem určenému odporu. Proces končí asi po půlhodině, kdy pacient spadne vyčerpáním. Toto jsem zhruba tušila, ale čekala mě další překvapení,“ svěřila se Halina v Omeletkách.

Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka: Nespavost zahání počítáním milenců

Video se připravuje ...

Problémem byly její velká prsa. Ta totiž rušila elektrody a vyšetření tím pádem nebylo přesné. „Paní docentka konstatovala, že kvůli mému velkému poprsí je třeba udělat jakási ,opatření. Ta spočívala v tom, že jsem si musela svléknout podprsenku a od ramen až do pasu mě sestra navlékla takzvaný pruban – pružné dírkované obinadlo podobající se síti – abych pohyby hrudníku nerušila elektrodym,“ vzpomíná Halina, která se v tu chvíli cítila trochu trapně.

„Cítila jsem se jako čerstvě vykostěná obrovská roláda připravená na pekáč,“ vzpomíná dnes už se smíchem spisovatelka. Nakonec ale vyšetření zvládla a všechno bylo v pořádku.

Covid u Haliny Pawlowské: Partner v nemocnici a smrt nejlepšího kamaráda!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.