Vincent Navrátil proti mámě Žilkové: FRACEK ZE SLAVNÉ RODINY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vincent Navrátil proti mámě Žilkové: FRACEK ZE SLAVNÉ RODINY

Vincent Navrátil s maminkou Veronikou Žilkovou
Vincent Navrátil s maminkou Veronikou Žilkovou (herminapress.cz)

Mít za mámu Veroniku Žilkovou (60) není jen tak. Mladý, nadějný herec, producent a scénárista Vincent Navrátil (25) by mohl vyprávět. Ta si totiž nepřála, aby šel v jejích šlépějích, chtěla,  aby se stal Vincent lékařem, on se i přesto ale postavil proti!

„Člověk buď může jít stejnou cestou jako jeho rodiče, nebo úplně opačnou. A navzdory tomu, že si máma přála, abych šel tou opačnou cestou, jsem si vybral tuto,“ osvětlil svoje rozhodnutí v pořadu TALK!

Syn Žilkové Vincent Navrátil slavil mámy 60: Drahej dárek umí dát každej blbec!

Video se připravuje ...

Svěřil se také, že to s cejchem slavného dítěte neměl vůbec jednoduché. „Moje máma je sice protkaná showbyznysem, ale také má nějaké nepřátele. A ti jsou dědiční, setkávám se s tím celý život, ale nikdy mě to nijak zvlášť netrápilo,“ říká dnes už s pokorou Navrátil.Nejtěžší prý byla dětská léta. „Když jsem třeba přišel do školy, tak si se mnou nikdo nepovídal, protože se na mě dívali jako na fracka ze slavné rodiny, ale to k tomu patří. Zpevnilo mě to jako člověka,“ svěřil se také.

Vincenta nyní čeká velká premiéra. Uvádí na Novu svou show První dobrá. „Je to prvotina mé firmy, která jde do televize, takže jsem nervózní,“ řekl Navrátil pro TN.cz. Pořad začíná už 27. dubna a podle všeho o legraci nouze nebude. 

Syn Žilkové Vincent natočil seriál: »Rozeštval« jím sestru Agátu se 6. partnerem od rozvodu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.