Malý buzny, hlásala Ornella. Nyní zpytuje svědomí vedle Bendiga | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Malý buzny, hlásala Ornella. Nyní zpytuje svědomí vedle Bendiga

Ornella v reklamě vytasila vnady
Ornella v reklamě vytasila vnady (Instagram)

Lásku k dětem má v krvi a netají se tím, že by chtěl sám založit rodinu. Zatím se ale zpěvák Jan Bendig (28) osvědčil jako vzorná chůva pro malou Ruminku, dceru zpěvačky Moniky Bagárové, či Ornellinu (29) roční dcerku Lilianne.

Podle slov Ornelly Koktové, která poprvé vyrazila do společnosti s nejmladší ratolestí Lilianne, má Jan Bendig našlápnuto k tomu, aby se z něj jednoho dne stal pečující tatínek. „Já si myslím, že Honzovi to půjde stoprocentně, protože když jsme byli teď na stejné akci, tak si strašnou dobu vyhrál s Lili, ona vůbec nebrečela, perfektně se o ní uměl postarat, hned si na něj zvykla. Zkrátka z něj jde takový nával pozitivní energie a myslím si, že by určitě jednou měl mít minimálně tři mimina," nalajnovala mu budoucnost s dětmi Ornella Koktová.

Ta se před třemi lety nelichotivě vyjádřila k LGBTQ+ hnutí, konkrétně pak k homosexuální menšině, a zdá se, že od té doby na leccos změnila názor. „Nic proti gayům, ale nás taky vole nikdo neoslavuje, že jsme hetero. A vy jste jako malý buzny, tak se z toho máme všichni pos*at na ulicicích? Máme všichni nosit duhu? Není to trošku moc, vole,“ rozvášnila se před lety na svém instagramovém profilu, jak tehdy psal deník Blesk.

Bendig o Výměně manželek: Prozradil tajemství, které Nova utajila

Video se připravuje ...

Podobná slova by jí ve společnosti finalisty SuperStar a úspěšného zpěváka zřejmě neprošla. Jak je ale vidět, Ornella své emoce již umí držet na uzdě a nakonec pomoc finalisty SuperStar z roku 2009 náležitě ocenila. Že je Jan Bendig přirozený talent a s dětmi různého věku si rozumí, dokázal i v novácké reality show Výměna manželek, do které se přihlásil s partnerem. Jak diváci, tak i tvůrci pořadu si tento díl i jeho aktéry nemohli vynachválit. „Honza pro děti může být dobrý příklad, že to lze někam dotáhnout, povídal si s nimi i o budoucnosti a bylo vidět, že to na ně nějaký dopad mělo," cituje režisérku pořadu web ŽivotvČesku.

Výměna manželek: Jan Bendig pod návalem fanoušků!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
26. 6. 2022 • 21:51

Lenatko, jsem stejného názoru a přidávám...ať si žijí v tichosti, tak jako hetero a z těch pruhovaných vlajek ať si našijí trenýrky, nosí je holky/lesby a kluci/***i, tak alespoň k něčemu dobré, hlavně nevotravovat, na to nám stačí vláda!!!!

ppadys13
26. 6. 2022 • 18:24

těch 150 pohlaví ať se šukají ostošest,ale proč to tak vehementně propagují?

pomahatachranit
26. 6. 2022 • 14:42

Tahle pani je hodne nahloupla, takze se porad k necemu vyjadruje 🤪, kejha furt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.