Ženy ze seriálu ZOO jásají: Nastupuje 2. nejkrásnější muž světa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ženy ze seriálu ZOO jásají: Nastupuje 2. nejkrásnější muž světa

Martin hraje právníka.
Martin hraje právníka. (Foto FTV Prima)

Divačky seriálu ZOO by měly zpozornět. Do hry zasáhne Muž roku 2011 a druhý nejkrásnější muž planety Martin Gardavský (35). Vyhrál v Bangkoku ve finále soutěže Mister International 2011. I herečka Míša Petřeková (24) se narovnala a vypnula.

Martin Gardavský hraje asistenta u soudu. Markéta v podání Michaely Petřeková ho dost péruje. Navíc ho přiměje, aby prozradil své životní tajemství. Že se mu líbí muži. Přitom to vypadá, jako by k sobě s Markétou měli blízko. „Natáčení s Maňasem, tedy Martinem, bylo fajn. Největší radost jsem měla z toho, že vedle mě stojí konečně vysoký chlap a nemusím se moc hrbit,“ smála se herečka.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Gardavský se svými 189 centimetry jí vyhovoval. Paradoxně Míša vůbec netušila, že má vedle sebe světově uznávaného krasavce. „Vážně? To jsem netušila. Je to opravdu fajn a skromný kluk. Věděla jsem, že točí nějaké reklamy a podobně. Jinak s ním byla docela legrace a byl připravený. A taky – moc jsem si ho neprohlížela, já mám přece oči jen pro svého přítele,“ ujistila seriálová Markéta. Martina se to nedotklo. „Myslím, že spousta lidí neví, že jsem kdysi vyhrál soutěž o nejkrásnějšího muže. Je to dlouhá doba a lidi o soutěži asi neměli takové povědomí. Nevadí mi to, nebazíruji na tom,“ ujistil.

Výhrůžky od diváků

Právě Míša Petřeková čelila nedávno kvůli roli Markéty urážkám a výhrůžkám. Diváci jí nadávali, protože si ji ztotožnili s dějem v seriálu, kde byla nevěrná svému příteli v podání Roberta Urbana.

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.