Ivetě Bartošové by včera bylo 56 let: Rychtář zapálil 4 svíčky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošové by včera bylo 56 let: Rychtář zapálil 4 svíčky

Kolega zesnulé Ivety Bartošové (†48): Podal trestní oznámení na Rychtáře! Kvůli čemu?
Kolega zesnulé Ivety Bartošové (†48): Podal trestní oznámení na Rychtáře! Kvůli čemu? (Martin Hykl, archiv J. Šimka, archiv)

Už tradičně se vdovec Josef Rychtář (63) vypravil na svoji smuteční pouť, která končí na hrobě Ivěty Bartošové (†48) v Říčanech. Zpěvačka by totiž včera oslavila 56. narozeniny. Ačkoliv mu milovaná Džambulka stále chybí, byl myšlenkakmi se svou nemocnou maminkou.

Nejdřív se Rychtář zastavil u křížku, který zhotovil přesně v místě, kde Iveta v 11:29 hod. 29. dubna 2014 ukončila svůj život pod koly jedoucího vlaku. „Jsem tu vždycky v 11.29., kdy se to neštěstí stalo, zapálím svíčku, nechám projet ten vlak a odcházím,“ svěřil Aha! Rychtář a zamířil k dalšímu křížku, který je u kolejí o kus dál.

Urna stále doma

Zapálil tam další svíčku. „Toto je pomníček schválený. Tamten mám tzv. na černo a proto jsem byl včera moc dojatý. Sekali tam trávu a vše čistili a křížku se ani nedotkli. Děkuji,“ pravil uznale vdovec. Potom nasedl do vozu a jal se zapálit víčku na Ivetině hrobě v Říčanech, kde ovšem urna stále chybí. „Mám ji doma a už to tak asi zůstane,“ komentoval Rychtář s tím, že u urny svíci zapaluje každé ráno.

Příčina smrti Altmannové. A reakce Rychtáře na seriál o Ivetě

Video se připravuje ...

Už je po operaci

Vdovec nechce o žádné náhradě za milovanou Ivetu ani slyšet. „Po Ivetce už jiná ani nemůže být a moje bezpečnostní agentura naštěstí šlape dobře,“ prohlásil Josef, který žije v domě u Říčan se sestrou a jejich matkou. „Starám se o zahradu a teď i o maminku. Operovali ji rakovinu, naštěstí úspěšně a máme ji už doma. Tak snad bude vše v pořádku,“ přeje si Rychtář.

Kačera čeká závažná operace srdce! A vdova Olga nesplnila Menzelovi přání

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hirenaa
20. 4. 2022 • 20:40

to je ji platny, ze zapalis svicku, jak mrtvymu drbani, za ziva jsi se mel o ni starat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.