Narozeniny Lucie Bílé: Slavila s exmilencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Narozeniny Lucie Bílé: Slavila s exmilencem!

Lucie Bílá slavila narozeniny.
Lucie Bílá slavila narozeniny. (Martin Hykl)

Spojila 56. narozeniny s premiérou muzikálu Láska je láska. Lucie Bílá si jako jedna z mála mohla dovolit pozvat hosty do svého vlastního divadla. Mezi prvními gratulanty byl jediný syn Filip Kratochvíl (27).

Ten měl oslavu narozenin ani ne před měsícem a jeho máma se letos 15. března hodně rozněžnila. „Být tvoje máma je nejvíc,“ zdůraznila hrdě Lucie. Už před lety prohlašovala, že až poté, co se stala matkou, teprve pochopila, co je to láska. „Není žádná bytost na světě, která by pro mě byla víc než tenhle malý nezbeda... Pardon, teď už velký a dospělý muž,“ usmála se. Teď mamince tu náklonnost vrátil, stál jí po boku. Stejně, jako její současný přítel Radek Filipi (39), který Lucii během premiéry i oslavy pomáhal a o vše se staral. Láskyplně.

Lucie Bílá

Video se připravuje ...

Ostatně kolem lásky se točí i nový »bláznivý« muzikál, kde se hlavní postava snaží návratem do minulosti přepsat scénář svého života, pojmenovaný podle obrovského hitu Bílé z roku 1992 – Láska je láska, který nazpívala s Ilonou Csákovou. Na oslavě nechyběla někdejší dvorní textařka Gabriela Osvadlová (68), která má na svědomí text výše zmiňovaného songu, Janis Sidovský (54) s partnerem Pavlem Vítkem (59), Bára Munzarová (50), Kristýna Janečková (40) či Martin Písařík (42). Oslavenkyně se téměř ztrácela za pugétem ze 120 rudých růží. V divadle v pražské Karlově ulici nedaleko Karlova mostu se prostě sešlo mnoho Lucčiných přátel. Gratulovat jí přišel dokonce i expřítel Petr Makovička (45), se kterým oslavenkyni pojí společný byznys.

Láska je láska! Hvězda Tváře Kateřina Marie Fialová po rozchodu přiznala chlapa

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.