Naďa Konvalinková přiznala po meditaci: Viděla jsem se shora! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Naďa Konvalinková přiznala po meditaci: Viděla jsem se shora!

Naďa Konvalinková
Naďa Konvalinková (Aha! David Kundrát)

L egendární herečka Naďa Konvalinková (70) absolvovala patnáctidenní buddhistickou meditaci na Slovensku, po které popsala, co nečekaného zažila. Sledovala prý samu sebe z výšky.

Konvalinková účast na meditačním pobytu dlouho zvažovala. „Původně mě tam vůbec nechtěli, protože byli všichni pokročilí a báli se, že je budu rušit. Byla jsem tam nejstarší, navíc herečka,“ popsala Naďa, kterou nakonec na Slovensko vzali. „Při meditacích mi povolili sedět na židli namísto v lotosovém květu, aby mě nebolela záda,“ vtipkovala o svém zdraví. A pak přišlo to nejdůležitější, vyprávění o nejsilnějším zážitku.

Naďa Konvalinková: Proč je důležité koukat na pohádky?

Video se připravuje ...

„Meditace není jednoduchá, ale zhruba v polovině se mi stalo, že jsem se dostala nad sebe. Viděla jsem se shora. Zkoušela jsem ten zážitek zopakovat, ale lama mi vysvětlil, že když něco chceš, tak to nepřijde. Musí se to stát samo,“ vysvětlila Konvalinková. „Od mého návratu si každé ráno chvíli medituju a posílám mantry. Teď hlavně za mír, lásku a odpuštění,“ dodala herečka.

Nesměli mluvit

Během pobytu platila přísná nařízení. „Nesměli jsme mít mobily a přestali jsme mluvit. Budíček byl v pět ráno a celý den se meditovalo,“ svěřila Naďa.

Naďa Konvalinková o předpovězené nehodě s Květou Fialovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.