Kuchařová pálí ostrými! Písařovicovou označila za KLÍN? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuchařová pálí ostrými! Písařovicovou označila za KLÍN?

Teď už se patrně kamarádit nebudou
Teď už se patrně kamarádit nebudou (archiv Blesk)

Bývalou Miss World Taťánu Kuchařovou (34) zpráva o vztahu jejího bývalého manžela a bývalé zprávařky Daniely Písařovicové nejspíš poněkud rozhodila. Přestože se snaží působit vyrovnaně, z jejích slov jde cítit zášť.

Kuchařová se do nových vztahů po hlavě nevrhá a je to možná dobře. Přední český psycholog Jeroným Klimeš už dříve v souvislosti s jejím bouřlivým rozvodem upozornil, že by nový vztah neměl dlouhého trvání.

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...

„Doporučuje se to samé, co při úmrtí partnera. Tedy roční »vdovská« doba, než člověk »vychladne«, protože vztahy začínající dříve než do roka, to jsou »převozníci«. Někdy z nich může vzniknout trvalý vztah, ale většinou ne. Lze je považovat za vztahy na nějaké přežití a stejně tak se to dá dokázat statisticky, po dlouhých vztazích přichází tyto krátkodobé. Kdo vydrží být po rozchodu alespoň rok sám, tak to považuji za rozumnější,“ vysvětlil k věci pro ŽivotvČesku Klimeš. 

Taťána raději vsadila na poznávání krás zeměkoule. Nejprve se vydala prozkoumávat Laponsko, teď se svým sledujícím přihlásila ze Španělska, a co víc - nabídla jim, že zodpoví všechny dotazy. Ty samozřejmě směřovali také k novému vztahu. „Nepotřebuju vytloukat klín klínem. Jsem teď single a je to fajn,“ vzkázala svým sledujícím, mezi řádky lze ale vyčíst i jasnou zprávu Ondřejovi o tom, co si myslí o jeho nové lásce. 

Rusové měli šířit kontaminovanou půdu! A Kuchařová promluvila: Podváděl ji exmanžel?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
8. 4. 2022 • 10:42

34 a 43 let, ta první může mít dítě, ta druhá?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.