Vyrazí Gondíková do boje? Po Langmajerovi vyjela známá herečka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyrazí Gondíková do boje? Po Langmajerovi vyjela známá herečka

Langoš může být zrádný
Langoš může být zrádný (blesk)

Tak tohle možná mělo zůstat spíš ututlané, ale to by nebyla Mahu, aby se nepochlubila svým ostrovtipem a rovnou na sociálních sítích. Tam publikovala zprávy, které si posílala se sestřenicí. Na tom by nebylo nic zajímavého, kdyby neměly sexuální podkres a netýkaly se Jiřího Langmajera (55). 

Bočanová je možná vysmátá jak lečo, jestli si ale může smíchy potrhat bránici i Adéla Gondíková (48), která už je třetí rok provdaná za Jiřího Langmajera, kterému neřekne nikdo jinak než Langoš, je otázkou. Mahulena totiž ve svých Instastories sdílela zprávy, ve kterých doslova stálo:

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video se připravuje ...

 „A taky musíme udělat Langoše. Teda langoše“. Nejspíš sice dostala spíš chuť na populární smažený pokrm, na druhou stranu mohla vyvolat mylné doměnky, že se za vyjádřením stojí něco víc. „Kouzlo nechtěného,“ okomentovala posléze svou chybu, kterou však neváhala sdílet se svými 44 tisíci sledujícími. 

Mahulena Bočanová (54) vytáhla fotky z Playboye: Sexy poklad z antikvariátu!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.