Divadelní recitál o Kubišové (79): Poperou se o ni vítězky Tváře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Divadelní recitál o Martě Kubišové (79): Poperou se o ni vítězky Tváře!

Tři Marty: Hana Holišová, Berenika Kohoutová a na plakátu Kubišová.
Tři Marty: Hana Holišová, Berenika Kohoutová a na plakátu Kubišová. (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Zkoušky divadelního recitálu Marta, který mapuje život legendární zpěvačky Marty Kubišové (79), jsou v plném proudu. Hlavní role si rozebrali vítězové show Tvoje tvář má známý hlas – Hana Holišová (41), Berenika Kohoutová (31) a Jan Cina (34).

Postavu osudem těžce zkoušené zpěvačky ztvární hned dvě skvěle zpívající herečky. „Paní Kubišová je pro mě skutečná legenda a hrdinka, která s pokorou přijímala svůj osud,“ říká Berenika Kohoutová.

Život Marty Kubišové

Video se připravuje ...

„V poslední době se ničemu jinému nevěnuji. Studuji veškeré materiály – písničky, dokumenty, texty... Nechci být její kopií, ale být sama za sebe,“ přidává se historicky první vítězka Tváře Hana Holišová. A co na to říká ta, které se to nejvíc týká? „Těším se na připravované letní představení, které bude volně inspirováno mojí kariérou. Jsem upřímně zvědavá, jak se divadelní soubor vypořádá s výběrem skladeb a s celkovým pojetím. Tak zlomte vaz!“ vzkazuje tvůrcům Marta Kubišová.

Scenáristce a producentce Daniele Sodomové a režisérce Adéle Laštovkové Stodolové dala volnou ruku. Jestli se přijde na nějakou zkoušku podívat, zatím sama neví, ale všichni věří, že si premiéru 9. června 2022 na Letní scéně Musea Kampa nenechá paní Marta ujít.

Hana Holišová poodhalila zákulisí Tváře: Čím ji rozčílila Jitka Boho?

Video se připravuje ...

Dva Neckářové

Vítěz druhé řady Tváře Jan Cina ztvární Vaška Neckáře (78). „Pana Neckáře znám osobně a vím, že o projektu byl informovaný. Těším se, že se na nás přijde podívat a že nám řekne, jak se mu to líbí,“ řekl Aha! Cina. Alternovat bude s Denisem Šafaříkem (28), který účinkuje v právě vysílané Tváři.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.