Hvězda Slunečné a ZOO Eva Burešová v očekávání: PODRAZ NA PRIMU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Slunečné a ZOO Burešová v očekávání: PODRAZ NA PRIMU!

Eva Burešová
Eva Burešová (profimedia.cz)

Svou hvězdu si televize Prima hýčká od počátku, kdy byla Eva Burešová (28) v roce 2011 finalistkou show Česko Slovensko má talent. Herečka a zpěvačka pak byla vystřelena do výšin popularity v primáckých seriálech, přesto dala přednost televizi Nova, kde jako porotkyně Tváře poprvé oficiálně předvedla rostoucí bříško a přiznala, že čeká miminko.

Podle nastávající maminky je důvod prostý. „Tam, kde to kouzelné vše začalo, jsme to celé také písní oznámili,“ řekla Eva, proč padla volba na televizi Nova.

Společná píseň

Před více než rokem se totiž ve Tváři seznámila s šéfkuchařem a porotcem MasterChefa Přemkem Forejtem (34) a vznikla láska jako trám. Přestože to diváci televize Nova uvidí až v neděli, na placeném kanále Voyo je už nyní k vidění, jak moc romanticky ve Tváři předvedla rostoucí bříško během písně s Forejtem.Domovská televize o Evině požehnaném stavu věděla, třebaže k němu došlo, teprve když se začal natáčet nový seriál ZOO. V něm je samozřejmě Burešová hvězdou, stejně jako předtím v divácky úspěšné Slunečné.

Rozmazlená hvězda

„O svém těhotenství nás Eva Burešová včas informovala, a tak jsme s tím mohli v rámci děje seriálu ZOO, kde je hlavní postavou, pracovat. Její radostnou událost jsme zakomponovali do děje. Evě a jejímu partnerovi za celou televizi Prima k miminku moc gratuluji,“ řekla Aha! Lenka Hornová, ředitelka obsahu televize Prima.

Eva Burešová konečně kápla božskou: S Přemkem čekáme miminko! A ukázala bříško

Video se připravuje ...

Ta opět vyšla rozmazlené Burešové vstříc a roli upravila tak, aby se herečka cítila co nejlépe. Snad jim to Eva oplatí a třeba by mohla mít zamilovaná dvojice svatbu na statku ze Slunečné, když už televizi »zazdila« při svém velkém odhalení.

Strach o druhé dítě

Bříško už nešlo skrývat, a tak Eva potvrdila své těhotenství i ve včerejším pořadu Showtime na Primě. „Myslím, že je to nejkrásnější, co může potkat ženu. A já jsem šťastná, že mě to potkalo ještě před třicítkou, protože bych chtěla víc dětí,“ řekla herečka během společného focení se čtyřletým synem Nathanielem, jehož má z předchozího vztahu. Jestli bude mít brášku, nebo sestřičku, neprozradila.

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

„Mám větší strach, než když jsem čekala Natánka, a to mi bylo třiadvacet a teď je mi osmadvacet. Kolem mě je tolik maminek a tolik příběhů, které to šťastné finále neměly, že se strašně bojím a chci si to chránit,“ svěřila se Burešová. Podle informací Aha! je v pátém měsíci.



Přečtěte si
defakto
5. 4. 2022 • 17:28

.... Burešová uvěřila tomu , že je hvězda ! To své těhotenství o kterém už všichni dávno věděli s tím svým skřetem Forejtem oznamuje v TV jakýmsi společným zavíjením , to prostě musíte vidět , je to číslo k popukání !

Dianthos
5. 4. 2022 • 15:35

Nechápu tolik nenávisti a zloby. Frustrovaní lidé si vybíjejí svou negativitu na Burešové? Kdyby nebyla oblíbená, nebyla by taková sledovanost seriálů, ve kterých hraje hlavní role.
S Přemkem jsou krásný pár, hodí se k sobě a miminko, na které se oba těší, jim opravdu přeji.
Sice škoda pro seriál ZOO, ale scénáristé si poradí. Osobní život je přece přednější, než práce.

avina
5. 4. 2022 • 11:00

Nesympatická- vyžaduje pozornost předváděním a hloupými žvásty v Tvoje tvář....Ten nucený smích, hrozné.
Šaty s výstřihem,trapas.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.