Will Smith přichází o role: Kolik ho bude stát jedna facka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Will Smith přichází o role: Kolik milionů ho bude stát jedna facka?

Will Smith se za facku omluvil.
Will Smith se za facku omluvil. (Reuters)

Uběhl týden o chvíle, kdy Will Smith (53) během předávání Oscarů nafackoval moderátorovi večera Chrisu Rockovi (57), a z herce se pomalu stává nezaměstnaný. Producenti nenápadně odsouvají projekty se Smithem na později, neboť dospěli k názoru, že propagace muže, který fackuje na veřejnosti lidi, by jim mohla uškodit.

Ve filmu Fast and Loose společnosti Netflix měl Smith hrát šéfa zločineckého gangu, který utrpí ztrátu paměti. Netflix sám ale na ztrátu paměti (diváků) nespoléhá. „Místo tohoto filmu začnou v srpnu točit snímek o kaskadérovi Fall Guy s Ryanem Goslingem,“ napsal The Hollywood Reporter.

Skandál na Oscarech! Will Smith napadl Chrise Rocka! Bránil nemocnou manželku

Video se připravuje ...

O Smithově filmu se producenti nijak nezmínili a je možné, že místo odložení bude projekt nakonec zcela zrušen. Podobně se zachovala společnost Sony. Ta chystala čtvrté pokračování kultovního trháku Mizerové, ve kterém Smith hraje s kolegou Martinem Lawrencem (56), a dokonce poslala Smithovi prvních 40 stran scénáře. „Jenže pak přišla ta facka a Sony nyní projekt pozastavuje," pokračoval ve výčtu Smithových problémů The Hollywood Reporter.

Zbytečný žert, zbytečná facka

Herec se má tento podzim ještě objevit v televizním dramatu Emancipace o boji proti otrokářství, což je projekt Apple TV za 2,6 miliardy korun. Ten zatím ještě nepadl, anebo to Smithovi producenti zapomněli říct. Ironií osudu přichází Smithův pád ruku v ruce se ziskem Oscara za roli otce tenisových sester Williamsových ve filmu Král Richard: Zrození šampionek.

Blesk Podcast: Facka, noční můra stand-up komika, říká Luděk Staněk

Video se připravuje ...

To vše pro celkem zbytečnou facku, která následovala poté, co moderátor Chris Rock během předávání filmových cen žertoval, že se těší, až se Willova manželka Jada Pinkett- -Smithová (50) objeví v pokračování filmu G. I. Jane. V tom měla herečka Demi Mooreová (59) podobně velmi krátký sestřih vlasů, jenže Jada trpí alopecií (vypadáváním vlasů), což Rock nevěděl. Komik Bill Maher (66) z obrazovky Jadě poradil, ať nosí paruku jako spousta jiných hollywoodských celebrit.



Přečtěte si
Xantypa
5. 4. 2022 • 13:55

Proč jeho manželce vůbec radí, aby nosila paruku? Je to její věc. Ať si nosí co chce, třeba své krátké vlasy, šátek nebo i paruku, pokud bude sama chtít. Ale ne aby jí do toho někdo kecal...

Xantypa
5. 4. 2022 • 13:49

Jedna facka - už jste s tím furt trapní. Zastal se své nemocné manželky. Zachoval se jako chlap. Tady politici taky rozdávají 'flákanec' 😇

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.