Holubová v slzách kvůli Hámovi! Smrt, která nepřebolí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Holubová v slzách kvůli Hámovi! Smrt, která nepřebolí

Premiéra filmu Cesta domů: Eva Holubová a Tomáš Vorel st.
Premiéra filmu Cesta domů: Eva Holubová a Tomáš Vorel st. (CNC_David Malík)

Herečka Eva Holubová (63) je ženská, jak má být a rozhodně ji nic jen tak nevykolejí, nebo snad dokonce nerozpláče. Ted však slzy na uzdě udržet nešlo. Kohoutek jednoduše povolil....

Holubová neudržela slzy dojetí poté, co si přečetla vzkaz do nebe od Aleše Hámy (48). Ten byl adresovaný jeho mamince, která před necelými dvěma lety zcela nečekaně a rychle opustila svět.

„Takhle si Tě pamatujem...veselou, pro všechny, se spoustou muziky a pochopení. Už dva roky nám chybíš," napsal komik a moderátor pod fotku rozesmáté maminky Drahomíry. „Tak jestli jsem doteď dneska ještě neplakala, tak teď jsem rupla, Alešku!! Ale Ty máš hodně maminky v sobě!“ nečekala s odpovědí Eva Holubová. 

Rozzlobená Eva Holubová o válce na Ukrajině: Je to genocida a vraždění!

Video se připravuje ...

Drahomíra Hámová odešla 30. března 2020 - krátce po návratu z Chile. Příčinu úmrtí Háma nikdy nezveřejnil. Nešťastná zpráva zasáhla nejen rodinu, ale i její studenty a řadu mediálně známých osobností. Háma se s mámou rozloučil srdceryvnou zprávou: „Tak jsme ji dneska vyprovodili na poslední cestu. Moje maminka zemřela náhle a nečekaně 30. března… Dala nám s mým bráchou Tomášem, všem vnoučatům, manželovi Wolfovi, tisícům studentů a žáků, který za svůj život učila, kamarádům a kolegům obrovský množství lásky, muziky, radosti, rad a zkušeností. Vždycky nás učila pokoře, velkorysosti, spravedlnosti, zodpovědnosti a úctě k životu, lidem i přírodě a nikdy při tom nezapomínala na nadhled a legraci… Dala nám fůru písní, a foukala nám i světu do plachet, když bylo zlé bezvětří… Dneska foukáme my, aby Tvoje duše v klidu odletěla k nebi… Leť klidná a smířená, necháváš nás tady v nesmírným smutku z tvého odchodu, ale věz, že tu zůstávají dva slušně vychovaní kluci, který to, co ty si dala Ty nám, budou dávat svým dětem i všem ostatním dál.. Děkujeme za všechno mami, babi, manželko, účo, profesorko, vodačko, sbormistryně, paní a velkorysá dámo… O tátu se postaráme… Dáša forever!!!“

Eva Holubová o menopauze: Pánové, nebojte, dojde i na vás!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.