Zpěvák Honza Bendig s partnerem ve Výměně: Chce potomka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zpěvák Honza Bendig s partnerem ve Výměně: Chce potomka!

Bydlení Jana Bendiga
Bydlení Jana Bendiga (Herminapress)

V příštím dílu Výměny manželek bude velká nouze o hádky. Zato se diváci podívají, jak to vypadá v domě Jana Bendiga (28), ve kterém zpěvák žije s přítelem Lukášem Rejmonem (36) a třemi psy. A na konci Honza prozradí obrovské přání...

Romský zpěvák odjede k rovněž romské rodině do Žatce. Bude se tam starat nejen o náhradního tatínka Štefana (52), ale i o tři téměř dospělé děti. „Jsem z toho v šoku. Ne že mi dali místo náhradní manželky chlapa, ale z toho, že se k nám na deset dní stěhuje idol našich dětí,“ prozradil Štefan, který byl Honzovým manželem na deset dní.

Jan Bendig o Českém slavíkovi: Kdo vymyslel jeho vystoupení?

Video se připravuje ...

Kuchař Honza

Zatímco si Štefanova žena Růžena (47) pobyt v Praze po boku Lukáše užívala jako jednu velkou párty, Honza musel v Žatci vařit, uklízet a nejmladší dceři promlouvat do duše ohledně jejího školního prospěchu. „Fakt mě překvapil, kluk jeden! Vařit umí, domácnost udržel čistou...“ zhodnotil jeho počínání Štefan.

Mezi čtyřma očima

V podobném duchu se neslo i setkání obou párů, kde si všichni vychválili své partnery až do nebes. „Po téhle zkušenosti jsem si jistý, že bych chtěl dítě, velkou rodinu,“ prozradil Bendig se slzami v očích. Překvapivá reakce přišla od hlavy protější rodiny. „Fakt nechápu, proč vám to ti nahoře nepovolí. I dva chlapi dokážou kolikrát vychovat dítě líp než normální pár,“ konstatoval Štefan. Výměnu manželek s Honzou Bendigem můžete sledovat příští středu od 20.20 hod. na Nově.

SuperStar Jan Bendig v koroně nabral 15 kilo! Jak teď vypadá?

Video se připravuje ...

Nejsou jediní...

Honza a Lukáš zdaleka nejsou prvním homosexuálním párem, který se Výměny zúčastnil. V minulosti se v pořadu objevil i excentrický módní návrhář Osmany Laffita (56) se svým belgickým manželem Guyem (53), ředitel dopravní policie Jiří Zlý (48) s partnerem Markem (42) či bývalý politik Matěj Stropnický (38) s hercem Danielem Krejčíkem (27).



Přečtěte si
vungtao
1. 4. 2022 • 12:47

Mě je úplně jedno, kdo jak žije a s kým, ale aby tady tenhle hošík vyzýval lid k očkování, které může mít fatální následky, to je teda "jedna velká crazy afterparty" a to vážně nechceš.

Alva
1. 4. 2022 • 09:54

Bendig není manžel, ale partner, manželství je jen mezi mužem a ženou a děti patří do tradiční rodiny, tečka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.