Eva Hrušková oslavila sedmdesátiny: Střevíčky pro Popelku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Hrušková oslavila sedmdesátiny: Střevíčky pro Popelku!

Eva Hrušková slavila sedmdesátiny: Střevíčky pro Popelku!
Eva Hrušková slavila sedmdesátiny: Střevíčky pro Popelku! (herminapress.cz, )

Tentokrát se sekl. Moderátor Aleš Cibulka (45) věnoval oslavenkyni Evě Hruškové spolu s partnerem Michalem Jagelkou (44) k sedmdesátinám překrásné Popelčiny střevíčky. Jenže jsou o číslo větší, takže by je při útěku z plesu ztratila obě, a ne jen jednu, podle které by ji princ našel...

Drobounká herečka má totiž něžnou nožku číslo 36! „Vzali jsme nejmenší, které měli,“ bránil se Cibulka. Eva naštěstí dostala mnoho dalších dárků. Například knihu o sobě – Popelka 70. „Nebude volně v prodeji. Má menší náklad a my ji budeme prodávat pouze na našich představeních,“ prozradila deníku Aha! Hrušková. Kmotrami se staly zpěvačka Lucie Bíá (55) a harfistka Jana Boušková (51) z České filharmonie, která momentálně učí v Londýně. Kytarový virtuos Štěpán Rak (76) věnoval dárek nehmotný, ale o to cennější. Zahrál Evě Jednoho dne se vrátíš z filmu Tenkrát na Západě. Početnou rodinu na oslavě v Radiocafé v Českém rozhlase zastoupil syn Zdeněk Rohlíček s malou Elinkou.

Eva Hrušková na pohřbu Miloše Nesvadby (†95): Takhle vysoký věk si zasloužil

Video se připravuje ...

S hraním nejen pro děti po celé republice, kterému se manželská herecká dvojice věnuje, souvisí i další dárek. Ředitel školy v Děčíně, kde včera s manželem Janem Přeučilem (85) vystoupili, Karel Raichl, namaloval legendární Popelce portrét. I když Eva se při oslavě držela hodně zpátky, dárky ani nepobrala. „My jsme trochu slavili mé narozeniny, když měl Honza pětaosmdesátiny. Ty byly velkolepé,“ dodala filmová Popelka na vysvětlenou, proč byla oslava komorní.

Dvojitá oslava

V roce 2012 měli Eva a Jan dohromady 135 let! Jí bylo 60, jemu 75. Tehdy pozvali hosty na brunch, což je něco mezi pozdní snídaní a předčasným obědem. Mnozí tápali a vyděšeně se ptali, co že to vlastně ten brunch je. Nic zásadního, prostě malá oslava s milými lidmi to tehdy byla.

Víte, že...

...brunch je termín složený ze dvou anglických slov breakfast + lunch (tedy snídaně a oběd)? Označuje jídlo v pozdním ránu či brzkém dopoledni (od 10 do 11.30).

Trailer na norskou pohádku Tři přání pro Popelku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
29. 3. 2022 • 06:53

Tak jak Trávníček je věčný princ i tahle Popelka po záručni lhůtě se tlačí do presse.Vip se ukazali během koróny o co jim jde $

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.