Outfit Doleželové prozradil víc, než měl: Musela s pravdou ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Outfit Doleželové prozradil víc, než měl: Musela s pravdou ven!

Lékarnice a modelka Jana Doleželová
Lékarnice a modelka Jana Doleželová (Profimedia)

Může být podnikatel Pavel Matoška (57) konečně tím pravým pro vítězku Miss ČR 2004 a farmaceutku Janu Doleželovou (40)? Na premiéře filmu Známí neznámí si totiž nešlo nevšimnou blyštivého diamantu, který zdobil její levý prstěníček!

Pozornost na sebe během filmové premiéry upoutala Jana Doleželová, která fotografům zapózovala možná víc, než by chtěla. Mnozí přítomní sklouzli pohledem na velký šperk zdobící velmi specifické místo, a tak dala Jana Doleželová průchod spekulacím - je snad zasnoubená?

„Na premiéru byl dress code creative black tie, proto jsem měla velmi výrazné šperky,“ bránila se jednozančné odpovědi na dotaz Blesku, zda se jedná o zásnubní prsten. „Pokud bych někdy měla svatbu, určitě byste se o ní dozvěděli,“ dodala nakonec.

Je možné, že zatím nechce Doleželová nic zakřiknout - přeci jen se měla před oltářem objevit již dvakrát a pokaždé ze svatby nakonec sešlo. Poprvé se jednalo o podnikatele Richarda Podroužka (45), se kterým Jana tvořila pár celých 8 let. Nevyšlo jí to ani s bývalým generálním ředitelem fotbalové Slavie Davidem Trundou (45) a otcem její dcery Veroniky.

Půvabná lékárnice Jana Doleželová otevřeně o expartnerovi: Vše vyřešeno. Máme přátelský vztah

Video se připravuje ...

Nelze vynechat ani bouřlivý vztah s miliardářem Karlem Janečkem (48), pro něhož si přála být tou jedinou. Tehdy byl ovšem současný kandidát na prezidenta zastáncem bigamie, což tak trochu vyústilo v nemilé překvapení pro Janu Doleželovou, která s touto skutečnosti nebyla až do jejich společného veřejného rozhovoru seznámena. Není proto divu, že si od té doby veškeré detaily, co se vztahů týče, nechává pro sebe...



Přečtěte si
Petr Derby
29. 3. 2022 • 10:31

To sice ano, ale klidne bych se na ni svezl

karprox
28. 3. 2022 • 19:26

Uvedený výběr partnerů je sám o sobě vynikajícím morálním posudkem. Ono zaměření na miliardáře, hokejisty a fotbalisty přináší pravidelně své plody.

ja01
28. 3. 2022 • 13:57

Konkurence Brožové která z nich je lepší zlatokopka?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.