Kuchařová už své řekla, teď kápl božskou Brzobohatý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kuchařová už své řekla, teď kápl božskou Brzobohatý!

Každý má na rozchod vlastní lék
Každý má na rozchod vlastní lék (archiv)

S rozpadem vztahu se každý vyrovnává po svém. Zatímco Miss World Taťána Kuchařová (34) se rozhodla z bolesti vypovídat u svého psychoterapeuta, Ondřej má na zlomené srdce úplně jiný lék. 

Mnohé teď možná napadlo, že to bude nová přítelkyně a tanečnice Zuzana Pilná (30). Vedle toho, že po jejím boku Brzobohatý bezpochyby rozkvetl, jej ale energeticky dobíjí zejména hudba. 

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...

„Hudba je geniální terapeut, já jsem naprosto přesvědčen, že hudba má léčivou moc,“ uvedl zpěvák a skladatel podle eXtra v rozhovoru s Radiocafé Terezy Kostkové a dodal: „Musím říct, že mě často hudba dostala z různých životních situací, ve kterých jsem a byl jsem... A když jsem se cítil hodně oslabený, tak mi hudba obrovsky pomohla.“

Bývalí manželé měli dlouhodobé potíže, kvůli kterým měli jeden čas docházet na terapii společně, Ondřej se dokonce odstěhoval ze společného bytu, což Taťána do posledního momentu zapírala. Rozchod představila jako obrovské překvapení. „Absolutně jsem to nečekala. Do poslední chvíle to byly patologické lži. To na tom bylo šokující, že po osmi letech, kdy někomu věříš, někoho miluješ i s jeho temnějšími stránkami, najednou přijde takový zlom,“ prozradila záhy Kuchařová v rozhovoru FTV Prima. Nyní je manželství rozvedeno, Taťána se hlásí k názoru, že už nechce Ondřeje vidět. 

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jajas
5. 4. 2022 • 13:42

Fakt? Já to beru jako diskusi...zatímco Kuchařová mele stále svůj monolog....

jajas
2. 4. 2022 • 08:01

Mělo by to tak být, ale u takových "sélebrit" je to nadlouho. Kuchařová se s tím jen tak nesmíří, Brzobohatý si žije nový život.

jajas
2. 4. 2022 • 07:59

Pokud Kuchařová chtěla dítě, měla mu to říct. Z dřívějších rozhovorů s těma dvěma na tuto otázku nechtěla odpovídat, stále se jen vymlouvala "na práci". To prostě "unaví" i jiné chlapy, kteří chtějí rodinu. A najednou chce dítě­....za­jíma­vé..­..

jajas
2. 4. 2022 • 07:57

Prozatím se tím "živí" pouze Kuchařová.....o Brzobohatém jsem toho ještě moc nečetl....i když vyjádřit by se měl určitě také. Pokud mu stačí nová milenka a hudba, není tady již co řešit....na rozdíl od Kuchařové, ta bude ubekávat furt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.