Žilková a charita pro uprchlíky: Rozprodává věci po Stropnickém? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Žilková a charita pro uprchlíky: Rozprodává věci po Stropnickém?

Veronika Žilková se zapojila do garážového prodeje a u sebe doma prodávala všechno možné... Bible pro vojáky, kterou má z dob, kdy byl ještě Stropnický ministrem obrany.
Veronika Žilková se zapojila do garážového prodeje a u sebe doma prodávala všechno možné... Bible pro vojáky, kterou má z dob, kdy byl ještě Stropnický ministrem obrany.  (Foto CNC - David Kundrát)

Během obrovské vlny solidarity vůči ukrajinským utečencům nezůstává stranou ani Veronika Žilková (60), která tak alespoň na chvíli nemyslí na manžela Martina Stropnického (65), který jí oznámil rozchod e-mailem! Zúčastnila se garážové výprodeje na pomoc Ukrajině!

Už třetím rokem se v pražském Suchdole koná garážový výprodej po vzoru americké tradice. Herečka Veronika Žilková spolu s dcerou Agátou (36) se také účastnily s tím, že celý výtěžek půjde na dobrou věc. „Veškeré finance, které tady získáme, dáváme na prodej vstupenek na velikonoční představení, ovšem to budou ukrajinský Velikonoce, takže 24. dubna v Divadle Broadway, kde budou umělci z Ukrajiny, které jsme našli v těch různých centrech, vystupovat právě pro ukrajinské maminky s dětmi,“ vysvětlovala Veronika. S prodejem jí pomáhaly i dvě ukrajinské maminky Taťána a Angelika.

„Maminky prodávají u mě a jejich děti zase prodávají u Agáty,“ smála se Veronika. V garáži herečky se vedle knih a dětského oblečení na provizorním pultu objevilo i pončo, které si Veronika pořídila v Izraeli. „Tohle je speciální bible, tu dostávali vojáci, ta je z ministerstva obrany, tak tu prodávám za stovku,“ prozradila Aha! Veronika, když držela v ruce bibli v maskáčovém obalu, kterou má určitě ještě z dob, kdy byl její stále ještě manžel Martin Stropnický ministrem obrany.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...

„Prodávám ji proto, že jen kousek od našich hranic zuří válka, a doufám, že tato bible někomu udělá radost,“ vysvětlila Veronika. Jasně také řekla, proč ve výprodeji chybělo oblečení po manželovi. „Na Martinovy věci jsem nesáhla. Zůstává tatínkem naší velké rodiny a mým manželem, protože já s rozvodem nesouhlasím. Má tu stále domov,“ dodala Veronika.

Kup a daruj

Princip pomoci nazvala Veronika Kup a daruj. Čeští spoluobčané mají možnost zakoupit vstupenku na koncert s názvem Vzkříšení a tu pak věnují ukrajinským uprchlíkům. Vstupenky lze zakoupit v Divadle Broadway za 800 korun.

Syn Žilkové Vincent Navrátil slavil mámy 60: Drahej dárek umí dát každej blbec!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 3. 2022 • 00:28

redakce AHA
-------
špatně :vlna solidarity vůči ...
správně: vlna solidarity s ..

-bello-
29. 3. 2022 • 00:26

Ten koncert " Vzkříšení " bude jistě o vzkříšení Ukrajiny a oni se pak vrátí domů !
Fiala by měl ještě jednou vyrazit na Ukrajinu a vzít ji s sebou.S kolegou Zelenským by si bezvadně rozuměla.

vungtao
28. 3. 2022 • 12:00

Krásný den, tak to bude za chvíli vyprodáno, za Kč 800 lístek na "umění", to není smutek, snaha o pomoc, ale to je nenažranost, když chci pomoci, určitě najdu českou rodinu, které by se Kč 800 hodilo na základní potraviny či příspěvek na energie.

jity
28. 3. 2022 • 10:39

A taková to byla láska.

PakazNovinar
28. 3. 2022 • 10:18

Každého věc: https://***/3Bq7rXv a moje bl..á starost, Hezký den. Jo a já? Jen sobě, jen sobě. SorryJako

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.