Opět randící Charlotte Štiková: Z nápadníka se vyklubal podvodník | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Opět randící Charlotte Štiková: Z nápadníka se vyklubal podvodník!

Charlotte Štiková šokovala změnou image
Charlotte Štiková šokovala změnou image (Instagram)

Velké změny zaznamenává v osobním životě mladší dcera Moniky Binias (49), influencerka Charlotte Štiková (25). Ta ukončila pětiletý vztah s nyní již bývalým přítelem Ifkem, ale rozhodně nestrádá. Přišlo jaro a kromě rostlin začala růst i Charlottina touha zase s někým jen tak randit!

Plány týkající se založení rodiny vzala voda. Místo toho Charlotta s Ifkem zjistili, že jejich zamilovanost vyprchala, a tak nebyl důvod ve vztahu setrvávat z pouhého zvyku. Nejednalo se tedy o bouřlivý rozchod, který by rozpoutal zlou krev. Zároveň se po ukončení vztahu ani jeden nesesypal, a tak Charlotte dala zelenou novým známostem a směle se pustila do randění. Nouzi o nové muže totiž rozhodně nemá.

Charlotte Štiková na castingu do muzikálu! Neuvěříte, jak zpívá!

Video se připravuje ...

„Musím říct, že pozvánek na rande mi například na Instagramu chodí hrozně moc, až jsem sama překvapená. A přiznám se, že jsem na několik těch schůzek už dokonce vyrazila, tohle randící období si teď docela užívám," svěřila se serveru ŽivotvČesku.cz.

Po dlouhé době si ovšem uvědomila, že randění má své pro i proti. Občas se totiž z potenciálního partnera vyklube někdo úplně jiný – třeba ženatý chlap! „Dvě schůzky proběhly v poklidu a byly příjemné, ale u jednoho pána jsem později zjistila, že je ve skutečnosti ženatý. Ten se k tomu sám nepřiznal, ale do zpráv mi píšou i takoví, kteří na rovinu řeknou, že už vlastně manželku mají," nechala se slyšet nejmladší ze Štik.

Charlotta a Ifko ze Štik: Drsný rozchod! Kdo koho už nebaví?

Video se připravuje ...

Na lásku ale nezanevřela a hledá ji dál. Po pětiletém vztahu má navíc nastavené standardy, pod které nejde. „Od partnera očekávám především to, že nebude lhát a bude skutečně upřímný, aby se právě nestávalo to, že už mají buď partnerku, nebo dokonce děti. To je pro mě hodně důležité. Ale nechci všem křivdit, mezi těmi nabídkami je samozřejmě i spousta solidních chlapů," pochlubila se Charlotte Štiková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.