Bobošíková pohřbila muže Pavla (†58): Bojoval za každý den! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bobošíková v slzách pohřbila muže Pavla (†58): Bojoval za každý den!

Jana Bobošíková s manželem Pavlem.
Jana Bobošíková s manželem Pavlem. (Blesk)

Na dvě stovky hostů se včera přišly poklonit k rakvi manžela moderátorky a expolitičky Jany Bobošíkové (57) Pavla Bobošíka (†58). Ten po více než dvou letech prohrál svůj boj s těžkou nemocí.

A nechyběly ani známé osobnosti veřejného života. Kromě manželky a dcer Jany a Pavly, které dlouhodobě žijí za velkou louží, přišly dát poslední sbohem také osobnosti spjaté s politickou kariérou Bobošíkové. Mezi smutečními hosty tak nechyběl Petr Hannig (79), se kterým v minulosti vedla stranu Suverenita, nebo novinář s americkými kořeny Erik Best (59).

Překvapením také bylo, že se pohřbu zúčastnil i ředitel zahraničního odboru prezidentské kanceláře Rudolf Jindrák (58). Bobošík se svou zákeřnou nemocí bojoval od začátku pandemie, tedy více než dva roky.

Prostor X: Rozhovor s Andrejem Babišem

Video se připravuje ...

„Svoji nemoc přijal jako výzvu, nepropadal bezmoci. Ještě dva dny před smrtí mi říkal, že se bude prát za každý jeden den na tomto světě,“ pronesl ve smuteční řeči Bobošíkův obchodní partner a rodinný přítel Peter Fellegi. Ten také prozradil, že manžela Bobošíkové těžce zasáhl konflikt mezi Ruskem a Ukrajinou. Bobošík byl totiž dlouhá léta manažerem sklářských firem sibiřského oligarchy Eduarda Tarana.

Víte, že...

...se Jana a Pavel Bobošíkovi vzali v roce 1986? Společně šli životem víc než 30 let.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.