Naštvaná Saskia Burešová: Kotkova omluva ji urazila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Naštvaná Saskia Burešová: Kotkova omluva ji urazila

Vojta Kotek si svoje výmluvy může strčit za klobouk.
Vojta Kotek si svoje výmluvy může strčit za klobouk. (archiv Blesku)

Nejprve se zdálo, že urážlivé výroky Vojty Kotka (34) na adresu moderátorky Saskie Burešové (75), kterou v show Máme rádi Česko přirovnal k translidem, vyřeší hercova veřejná omluva v pořadu Inkognito. Pak si to ale hlasatelská legenda a moderátorka Kalendária rozmyslela a účast na natáčení zrušila!

Kotek chtěl svůj přešlap vyžehlit tím, že se za ní osobně zastaví v pořadu Inkognito na Primě, kde měla být VIP hostem, a předá jí kytici květin (Aha! informovalo). Po zhlédnutí celé show si ale Saskia natáčení na Primě rozmyslela!

Bylo to připravené

„Vojta mi původně řekl, že to bylo vytržené z kontextu. Ale když jsem pak viděla, jak si tam každý přisazuje, pochopila jsem, že to bylo dopředu připravené. Spousta lidí mi volala s tím, že to je sprosté urážení a že si to nesmím nechat líbit,“ popsala pro eXtra.cz Burešová.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...

Dej to na Ukrajinu

„Chlapci si tam ze mě prostě dělali legraci v průběhu celého pořadu, naváželi a strefovali se do mě. To ať se na mě nikdo nezlobí, to opravdu ve svém věku nemám zapotřebí,“ vyjádřila se. A Kotkovi vzkázala, aby peníze za pugét raději poslal na Ukrajinu.

Otázka inteligence

„Mě to neponížilo, duševní buranství mě nemůže ponížit. On to nemyslel zle, ale je hloupej, to je otázka inteligence,“ řekla Saskia o Vojtovi v rozhovoru pro internetový pořad Face to Face. Původně se prý k celé záležitosti nemínila vůbec vyjadřovat, pak ale po zhlédnutí celého pořadu změnila názor.

Co bude příště?

„Vždyť co by si dovolili příště? A nejde jen o mě... Aby se do mě naváželi de facto kolegové? A ještě takovýmto způsobem, do o generace starší ženy? To je přece hrozné,“ prohlásila Burešová s tím, že by se po takovém veřejném urážení v pořadu necítila vůbec dobře. „Někdo vás pozuráží, vy tam půjdete, dostanete kytku a je to spláchnuté? To v žádném případě,“ dodala moderátorka.

Jakub Prachař to s kolegy roztočil na parketě v soutěži Máme rádi Česko

Video se připravuje ...

Pozadu nezůstal ani Prachař

Kotek nezůstal jen u historky. Svůj tým, včetně asi padesátky diváků ve studiu, představil slovy: „To všechno jsou maskéři a vlásenkáři Saskie Burešové!“ A přisadil si i kapitán druhého týmu Jakub Prachař (38), když se zničehonic zeptal: „Slavila už Saskia devadesáté osmé narozeniny?“ A nevyžehlil to ani Vašek Noid Bárta (41), který se svým sborem zapěl: „Máme rádi Saskii Burešovou...“



Přečtěte si
AHel
8. 4. 2022 • 16:02

Paní Burešová, kdyby byla dáma, tak to přehlédne, bude nad věcí a dámou by zůstala, takhle je z ní uhýkaná a ublížená slabá ženská s neukojeným egem jako Brno. Pro mě teď už stará ješitná bába a nikoliv noblesní dáma, kterou přestala být v okamžiku, kdy na to zareagovala, odmítla jít do Primy atd.

Uživatel_5574721
8. 4. 2022 • 08:39

viděla paní Burešová vystoupení Petra Vydry v Comedy Clubu (1) ?? Asi by se jí taky nelíbilo.Je to úplně to samé

hejhej
23. 3. 2022 • 14:17

ivanak: Kotek, Bárta, Prachař nesahají inteligencí p. S. Burešové ani pod kotníky.

kootchca
23. 3. 2022 • 12:07

Zajímalo by mně, co má paní Burešová proti trans lidem, co je na nich urážejícího a směšného? Tímto se ztotožňuje s urážlivými výroky prezidenta Zemana ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.