Stopka pro show Peče celá země: ÚPĚNLIVÁ PROSBA MARŠÁLKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stopka pro show Peče celá země: ÚPĚNLIVÁ PROSBA MARŠÁLKA

Oblíbené show zvoní hrana
Oblíbené show zvoní hrana (ČT)

Jen, co začala show Peče celá země, už jí hrozí konec, anebo aspoň odsun. Česká televize, která má pořad ve své stáji, objasnila důvody, které by mohly znamenitě zasáhnout všechny účinkující, včetně moderátorů i porotce. 

„Vzhledem k současnému dění na Ukrajině se může schéma v souvislosti s nějakou mimořádnou událostí měnit. A týká se to i pořadu Peče celá země,“ potvrdil Blesku znepokojivou zprávu manažer pořadu Ondřej Bambas.

»Hagrid« Maršálek z Peče celá země: Bude svatba s přítelem! V plánu je i dítě

Video se připravuje ...

Důvodem pro zrušení vysílání by na každý pád mohla být jakákoli mimořádná situace okolo válečného konfliktu. Ve chvíli, kdy by situace začala nebezpečně eskalovat, změnila by se programová nabídka a zpávy mi se kromě ČT24 vysílali i v prime time na ČT. 

To samozřejmě nedělá radost Tereze Bebarové (46), Václavu Koptovi (56) ani Josefu Maršálkovi (39). „Ty životy musí mít nějaký balanc, protože se může stát, že vás jako člověka nesežere válka, ale stres a strach kolem ní. Pojďme pomáhat všem těm, kterým můžeme pomoci, ale zachovejme si nadhled a zdravý selský rozum,“ sdělil k věci porotce Josef Maršálek.

Porotce Peče celá země Josef Maršálek: Španěla vyměnil za Čecha a odchází z Prahy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.