Nová Ornella Koktová? S výstřihy je konec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová Ornella Koktová? S výstřihy je konec

Ornella s Pepou v posteli
Ornella s Pepou v posteli (instagram.com)

Narozdíl od své mámy Štiky, Ornella Koktová (28) pozornost médií nevyhledává. Na hlouposti nezbývá čas, ten musí dělit nejen mezi tři děti, ale také mezi dva podnikatelské záměry. K provozování obchodu s jezdeckými potřebami přidává i něco pro ženy! 

Koktovou, kterou si všichni pamatují mimo jiné kvůli jejímu bujnému dekoltu, děti dost vyklidnily. Z pařmenky je máma na plný úvazek, éra showbyznysu je prý pryč a teď ji zajímá ta podnikatelská. Spíš než v odvážném výstřihu ji teď potkáte v byznysovém kostýmku.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...

„Abych řekla pravdu, tak dnes už ani moc oblečení s výstřihem nemám. U toho aby si člověk pořád hlídal, co je vidět a podobně. Ale celkově pro mě najít oblečení, aby sedělo, je těžké. Kolikrát mi totiž sedí přes hrudník, ale je mi velké všude jinde,“ svěřila se eXtra.cz.

Patrně už má nakročeno k lepšímu i po zdravotní stránce. Ještě stále se ozývají sice potíže z května, kdy kvůli vážnému nálezu ve střevech skončila na JIP, už se ale prý cítí o mnoho lépe.„Ještě v lednu jsem byla na operaci s jizvou. Teď pořád ještě musím nosit korzet, ale už se to hojí. Taky začínám chodit na laser, který ještě víc podpoří hojení. Už mám odrozeno, teď musím vydržet už jen tyhle problémy a bude pokoj,“ říká nezlomně. 

Ornella Koktová znovu v tom: Těhotenství je rizikové, s Pepou mluvíme o smrti!

Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.