Dům snů Veroniky Arichtevy je v procesu: Už se nemůže dočkat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dům snů Veroniky Arichtevy je v procesu: Už se nemůže dočkat!

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (Instagram)

Herečka Veronika Arichteva (35) si před časem společně se svým manželem Biserem Arichtevem (45) pořídila dům z 19. století. Bylo jasné, že bude potřebovat rozsáhlou a nákladnou rekonstrukci a právě na té už se začalo pracovat!

Rekonstrukce sice potrvá ještě řádku let, ale herečka už se teď nemůže dočkat, až se do domku nastěhuje. Má obří dveře i okna a dýchá z něj pohodová atmosféra. I to bylo hlavním důvodem, proč si ho manželé koupili.  „Má vysoký stropy a obrovský dveře, silný zdi a všude je hodně světla. Ale hlavně má krásnou atmosféru, kterou se budem snažit uchovat,“ svěřila se Arichteva na svých sociálních sítích.

Zrekonstruovaný dům Heidi Janků

Video se připravuje ...

Dokonce už má vymyšleno, kde bude knihovna a kde bude vysedávat s kafíčkem. „Přesně vím, kde budu jednou sedávat každý ráno s kávičkou a koukat na Luku, jak mi ničí rododendrony. Na tom prvním schodě na zápraží,“ dodala nadšená herečka.

Pártlová se Štíbrovou rodily ve stejný den! A Matušovu Lucinku čeká operace

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka Nová
1. 7. 2022 • 20:16

Za mě pěkná rekonstrukce. S manželem pracujeme na domě už pár let, takže určitě závidím, že má možnost, aby to šlo tak rychle. Jelikož ale máme opravdu malý dům, který je třeba kompletně předělat není to zrovna hračka. Nejvíce nám dala zabrat asi výměna oken a dveří. Naštěstí se nám ale podařilo sehnat firmu http­s://ww­w.ji­s.cz­/, která se o vše postarala.

veselabublinka
21. 5. 2022 • 16:45

Herečka, tak to je opravdu hodně silný slovo. Kdyby jí neobsazoval ten její Bisi tak si ani neštěkne!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.