Zounar, Vojtek na podpatcích: Prima chystá vekou pecku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zounar, Vojtek na podpatcích: Prima chystá vekou pecku!

Zounar, Vojtek a Kraus šli do naha.
Zounar, Vojtek a Kraus šli do naha. (Instagram/Roman Vojtek)

Během náročného období je důležité se umět smát. Toho si je vědoma i televize Prima, která do svého programu začlenila novou show Můj muž to dokáže. Diváci se mohou těšit na ulítlé úkoly, které budou muset před svými ženami splňovat jejich drahé polovičky.

Zvládne to »ten můj«? Tahle otázka proběhne ženám za život určitě minimálně jednou. Ne vždy se ale dočkají kýžené odpovědi. Připravovaná show televize Prima některé pochyby žen možná eliminuje. Muže na druhou stranu pěkně potrápí. Zvládnou třeba zdolat překážkovou dráhu na vysokých podpatcích nebo v časovém limitu zaplést holčičkám několik copů?

Roman Vojtek s rodinou pro časopis Maminka

Video se připravuje ...

Jak moc v těchto disciplínách věří ženy svým mužům, ukážou jejich sázky. Partneři se je pochopitelně budou snažit nezklamat. Vítězný pár si následně odnese výhru 100 tisíc korun! Aby Prima přilákala hned s první řadou co nejvíce diváků, vsadila na slavné páry. Kdo by nechtěl při výše zmíněných husarských kouskách vidět například Martina Zounara (54), Davida Gránského (30) nebo oblíbeného moderátora Honzu Dědka (50)…

Pořadem bude provázet Ondřej Urban s ostřílenou Adélou Gondíkovou (48), která momentálně koučuje soutěžící v pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Moderátorka prozradila pro web zeny.iprima.cz něco málo z prvních natáčecích dní.

KARLOS SHOW a hubnutí: Vinná dieta a roztrhnutý pytlík. Ve hře bylo švihadlo

Video se připravuje ...

„Několik dílů už jsme natočili a je to velká zábava. Pro nás pro ženy obzvlášť. My máme klasický babinec, bavíme se o mužích a smějeme se, když plní úkoly. Sledovat například manžela Evy Perkausové, svalovce, jak na vysokých podpatcích zdolává překážkovou dráhu, to se těžko popisuje, to se musí vidět. Jsem ale ráda, že se bavíme nejen my, ale i muži. Jsou pochopitelně i obdivováni, takže se s případným ponížením snáze vyrovnávají. Tenhle pořad je ale především velký zdroj humoru,“ navnazuje Adéla Gondíková diváky Primy. Jestli bude mít tento licencovaný pořad, který je oblíbený třeba ve Velké Británii, úspěch i u nás, budou moct lidé již zanedlouho posoudit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.