Těžká zkouška pro doktora od Hanychové: SLOVA O ROZCHODU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Těžká zkouška pro doktora od Hanychové: SLOVA O ROZCHODU

Agáta Hanychová během romantického večera v Tatrách s přítelem
Agáta Hanychová během romantického večera v Tatrách s přítelem (Jasná Nízké Tatry)

Zatímco Veronika Žilková (60) zažívá krušné chvilky, její dceři Agátě Hanychové (36) láska jen kvete! Svého doktora, přeživšího tříměsíční zkušebku, podrobila další zatěžkávací zkoušce. Vzala ho do živáku!

Pohledný chirurg Andrej prošel prověrkami na výbornou, sice toho moc nenamluví, a to i přestože sám sebe prohlašuje za extroverta, ale aspoň bez skrupulí říká pravdu! „Kolik má přítel dětí?” zajímalo samozřejmě fanynky Hanychové. Ta nelenila a odpověděla: „Furt se tady objevuje nějaké dítě a říká mu tati, jsem z toho nervózní“. Andrej však upřesnil, že má dvě (4, a 11) a obě slečny se posléze i objevily v živáku. Rozený Slovák přiznal i to, co se mu nejvíce líbí na Agátě. Bez váhání vystřelil: „Prsa! Stopro!“

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...

Jedinou nevýhodou živáku lékaře tak byl fakt, že se sem tam proměnil v odbornou poradnu. Některé fanynky si přišly pro radu ohledně ortézy, migrény, závratí i bolavého palce na noze, a tak si Andrej na horách zas tolik neodpočinul. 

Pro Aguš je však důležité, že jí sledující vztah přejí, Andreje zhodnotili jako fešáka a už se dokonce ani neočekává rozchod! I když - sem tam si ještě někdo přisadí. Například nedávno napsal Andrejovi na Instagram jakýsi pán, jestli by se neměli už rozejít, tak se prý dotázal, kdy by to podle něj měli udělat... Není se čemu divit, Agáta prostě neměla poslední dobou štěstí v lásce. 

Agáta Hanychová je zase sama: Co stojí za šestým rozchodem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
23. 3. 2022 • 12:39

To video jsem viděla a musím říct, že hodně trapné, něco jako to její vaření. V noční košilce, punčochy, lodičky, které si s nožkama odložila na indukci. Ale co se divím, jiná už nebude. Jen pan doktor je asi slepý a líbí se mu. Možná se baví i zdravotníci

-bello-
19. 3. 2022 • 21:48

Bože, to je blbec !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!!

ki33
19. 3. 2022 • 16:31

Na živáku vypadal jako trubík, ale jinak sympoš. . Ale zase fajn, aspoň se bude mít o čem drbat v nemocnici, asi . Kdo ví, která ho klofne po Agátě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.