Šestnáctiletá Hrubešová a Vaculík: Kvůli lásce v bezvědomí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šestnáctiletá Hrubešová a Vaculík: Kvůli lásce v bezvědomí!

Markéta Hrubešová
Markéta Hrubešová (herminapress.cz)

I herečka Markéta Hrubešová, která aktuálně slaví neuvěřitelnou padesátku, podlehla kouzlu Lukáše Vaculíka (59). Poštěstilo se jí, a ve svých šestnácti letech mohla se svým starším idolem spolupracovat na filmu Oznamuje se láska vašim. On o její náklonnosti moc dobře věděl. Jak se tehdy zachoval?

Natáčení probíhalo v roce 1988 a pro Markétu šlo o její první větší filmovou roli. Vedla si skvěle, a to i přesto, že jí velmi rozptyloval charismatický herec Lukáš Vaculík, po kterém tehdy prahla snad každá dívka. „Jasně, Lukáše jsme přece milovaly úplně všechny... Neměla jsem sice jeho plakát nad postelí, to ne, ale idolem pro mě samozřejmě byl. Natáčení jsem proto prožila v jakémsi transu a částečném bezvědomí. Když jsem ho poprvé uviděla, tak jsem skoro omdlela,“ svěřila se herečka pro Ženy.Iprima.cz.

Markéta Hrubešová po dlouhé době u kadeřníka: Radikální proměna! Je z ní jiná žena

Video se připravuje ...

Zároveň je ráda, že se Lukáš vždy choval jako gentleman. „On to musel vědět... A dodnes jsem mu nesmírně vděčná za to, jak se ke mně choval. Byl milý, ohleduplný a v těch mých šestnácti letech mě hezky opečovával, abych to celé vůbec vydržela,“ pronesla Markéta, která je s Vaculíkem dodnes v přátelském kontaktu.

Markéta Hrubešová: Nestěžuju si, jsem zdravá a mám dvě ruce, které mohou pracovat

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.