Vojta Kotek a jeho životní milník: Chci být otcem, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vojta Kotek a jeho životní milník: Chci být otcem, ale...

Vojta Kotek na festivalu v Karlových Varech.
Vojta Kotek na festivalu v Karlových Varech. (Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl)

Zatímco řada jeho hereckých kolegů už založila rodinu, Vojta Kotek (34) se k tomu v nejbližší době nechystá. I když připouští, že nad tím začal přemýšlet.

Otázku dostal v souvislosti s tím, že se jeho bývalá přítelkyně Tereza Ramba (32) stala nedávno podruhé maminkou. „Ne že by to se mnou vůbec nic nedělalo, ale je to složitější,“ řekl Vojta, kterého teď můžeme vidět v novém filmu Betlémské světlo.

Vojta Kotek o dvojroli v novém filmu Jana Svěráka Betlémské světlo

Video se připravuje ...

„Jsem strašně rád, že to lidi okolo mě prožívají, ale vidím, že je to vždycky zastihne v čase, kdy jsou na rodinu a rodičovství připraveni se vším všudy. A intuitivně cítím, že i mně se to stane ve chvíli, kdy to bude vončo,“ dodal Kotek, toho času zamilovaný do přítelkyně Radany.

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
18. 3. 2022 • 00:47

Vždyť je to jeho věc. Moudře dělá, že se spoléhá na svou intuici. Když se na to teď necítí v dnešní nejisté době, proč ho nutit ? Není přece kanec v chlévě – určen na plození, ne ?
Na Zemi je dost lidí a rozhodnutí ohledně dítěte má být čistě na daném člověku - na dané dvojici : jestli chtějí dítě a pokud ano – kdy. Nemá se jim do toho nikdo jiný míchat..
No a děti se rodili vždycky – i za války, v době masakrú, genocíd - to je pravda. Ale vždycky se nestalo, aby je měl kdo s láskou vychovat – vždy ne. Třeba ztratili rodiče, že.. A pak končili rúzně, málokdy dobře.

Alva
17. 3. 2022 • 09:55

Oprava- pošle k šípku.....

Alva
17. 3. 2022 • 09:54

Tak pan Kotek přemýšlí, ještě není čas, děti se rodily v každé době, za války, chudoby, vždycky je vychovali ti, co je chtěli a měli rádi, že těch dětí měli, dnes si chlap v 50 pořídí dítě,že je " king", pak chodí brečet do hospody, že je vůl, chtěl klid atd.. ostatní pánovi v letech nemusím vysvětlovat, když ho mladá podle k šípku. A peníze nejsou všechno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.