Prachař vytočil Agátu: Přišla o dar k narozeninám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Prachař vytočil Agátu: Přišla o dar k narozeninám!

Agáta Hanychová a Jakub Prachař
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (archiv)

K manželské krizi své maminky se Agáta Hanychová (36) příliš nevyjadřuje, sama má totiž plné ruce práce se svým exmanželem, hercem Jakubem Prachařem (38). Ten si po rozpadu manželství ze společného domu odnesl i to, co již patřilo Agátě, která chce nyní náhradu.

Na posledním instagramovém živém přenosu se Agáta Hanychová začala shánět po odborníkovi na motorky. „Nemám tady někoho, kdo se vyzná ve vespách?“ cituje modelku a influencerku Expres.cz.

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...

Následně vysvětlila důvod své poptávky – stojí za tím exmanžel Prachař! „Chtěla bych si koupit nějakou starší. Já jsem sice vespu měla, ale můj exmanžel, který mi ji dal k narozeninám, mi ji vzal, když jsme se rozváděli, aniž by mi to řekl,“ postěžovala si Agáta, která by nejraději koupila nějaký starší model.

Od starého partnera se ale rázem dostala k tomu novému. Fanoušky pochopitelně zajímalo, jak se s charismatickým chirurgem Andrejem seznámila. Detaily v odpovědi rozhodně nešetřila…

Na lovu: Pomůže Prachařovi taneček k vítězství?

Video se připravuje ...

„Poznali jsme se na Tinderu. Tvrdil, že mi operoval slepák a že jsem se mu líbila už v té době. Pak z něj po třech měsících vylezlo, že byl vedoucí směny a operoval mě jeho kolega. Byl to první chlap, kterému jsem napsala já jako první. Zeptala jsem se, jestli je vážně doktor. On mi napsal, že mě zná hlouběji, než si dovedu představit,“ dodala šibalsky Agáta Hanychová.



Přečtěte si
illenne
18. 3. 2022 • 10:33

Oslovit muže jako první, to není úplně normální, ale u Agáty mne to nepřekvapilo. Chtěla doktora, tak ho konečně má. Pan doktor si myslím, že má na víc. To už je jeho věc.

-bello-
16. 3. 2022 • 23:59

Nojo., jak máma Žilková, tak Agáta si myslí, že chlapi jsou jen od toho, aby jim dávali.
Proč by jí měl nechávat motorku, když na něm nenechaly ty dvě nit suchou!
Mně přijde Prachař vtipný, ale nesleduji pořady, jen jsem ho párkrát slyšela .Agátu i Žílu je slyšet pořád, ale když to nejsou oplzlosti, je to o hádkách.
Že ještě MUDr. z Vinohradské nem. chodí s Agátou ?
Bože, ten dopadne jak Prachař i Stropnický .

mbmb
16. 3. 2022 • 14:38

Prachař je ošklivý bledý a to dítě bohužel celý tata

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.