Vyhazov Mirky van Gils z Peče celá země: Byly za tím také intriky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vyhazov Mirky van Gils z Peče celá země: Byly za tím také intriky?

Mirka byla neřízenou střelou, ale diváci ji měli rádi.
Mirka byla neřízenou střelou, ale diváci ji měli rádi. (Foto Aha! – Martin Přibyl a ČT)

Se startem nové řady show Peče celá země se objevují další informace o dramatickém odchodu oblíbené porotkyně z první série Mirky van Gils (61). Za jejím vyhazovem nebyly jen finanční neshody, jak Aha! informovalo, ale údajně také intriky, které měla cukrářka v zákulisí show vytvářet.

Tvrdí to zdroje z produkce pořadu. „To nebyly jen hádky o peníze. Mirka šíleně intrikovala a pro řadu lidí to bylo nesnesitelné,“ oznámil Aha! v otevřeném dopise člen realizačního týmu, který si nepřál být jmenován. Česká televize se nicméně k odchodu extravagantní porotkyně stále nechce vyjádřit, ačkoliv od začátku vysílání druhé řady Peče celá země dostává na toto téma dotazy nejen od deníku Aha!, ale i od stovek diváků a divaček.

Cukrářka Mirka van Gils (60): Proč skončila v Peče celá země?

Video se připravuje ...

Žije v pravdě Mirka jakékoliv informace ke svému odchodu z pořadu nechce komentovat. Na náš dotaz napsala: „Celý život se snažím žít v pravdě a to mě drží na nohou, protože ty klacky, co se tam objeví, jsou pořádné klády.“ I po konci v soutěži je ale Mirka dál velmi aktivní. Vydává jednu kuchařku za druhou a pořádá také kurzy pečení.

Jemnější náhradnice

Mirku nahradila v soutěži cukrářka Míša Landová (47). Ta je ale ve svých výrocích daleko jemnější a vlídnější, než byla se svojí prořízlou pusou van Gils.

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.