Rozvod Žilkové: Agáta zuří, Matěj šokuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvod Žilkové: Agáta zuří, Matěj šokuje

Stropnický se s Žilkovou rozešel přes email
Stropnický se s Žilkovou rozešel přes email (archiv Blesku)

Pozadí rozpadu manželství Veroniky Žilkové (60) a Martina Stropnického (65) se začíná vybarvovat. K situaci, která byla pro mnohé minimálně překvapivá, se totiž začaly vyjadřovat i děti. 

„Asi zjistil, že v pětašedesáti letech vypadá lépe vedle mladé slečny než vedle šedesátileté manželky. Jiné vysvětlení nemám. Těžce se smiřoval s přibývajícími léty. Herci jsou více ješitní. Tak asi našel někoho, pro koho je zase mladý princ. S dobrým platem a postavením,“ okomentovala důvody svého manžela Veronika Stropnická poté, co se s ní Stropnický rozešel na dálku prostřednictvím emailu.

Lesk Speciál: Jak slaví Vánoce celebrity? Chaos u Žilkové, cestování u Kerndlové... A další?

Video se připravuje ...

Přitom spolu byli ještě nedávno na dovolené v Dubaji a nikdo neměl sebemenší pochybnosti o tom, že by se měla blížit nějaká zkáza. Zatímco Veronika byla z této zprávy doslova v šoku, syn Stropnického, Matěj, připustil, že manželství procházelo již delší dobu krizí. „O nějakých neshodách jsem věděl,“ reagoval pro Expres.cz. Podobně se vyjádřil i v rozhovoru pro TN.cz. „Ty rozchody trvaly už nějakou dobu. Byly takové náznaky, že ten vztah prochází krizí, ale já nemám právo to posuzovat,“ řekl novinářům. 

Nejstarší dcera Žilkové, Agáta, se k situaci vyjadřovat nechtěla. Přes Expres.cz jen vzkázala: „Máminy děti mají mozek a vědí, že se do toho plést nemají!“ A následně upustila páru na svém Instagramu, kde poslala velmi upřímný vzkaz jisté novinářce, která drze přijela s kamerou až před Agátin dům a požadovala rozhovor. 

Veronika má celkem šest dětí, Agátu, Vincenta, Cyrila, Kordulu a osvojené děti Jana a Markéta, Stropnický má včetně Korduly děti čtyři, Matěje, Annu a Františku.

Nejlepší dárek po stromeček? Žilková a Bubílková originál! Pošleme vám je až domů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
22. 3. 2022 • 12:25

Pan Stropnický dělá dobře, že se k rozvodu veřejně nevyjadřuje. Jako diplomat a gentleman nebude chtít prát špinavé prádlo na veřejnosti. Ohledně rozchodu emailem - v telefonu by ho nepustila ke slovu a propadla by hysterii. Nad emailem se může v klidu zamyslet a nepřekrucovat pak jeho slova.
Ze zveřejněných informací chápu to, že Žilková kariéru kvůli němu neopustila, protože v Izraeli byla všeho všudy asi 15 měsíců. Nejprve za ním odmítla odletět dcera, takže přijely až po půl roce, od února 2019. V dubnu 2020 se vrátily zpět do ČR.
V jejich domě žije syn Cyril, chalupu, kterou měl Stropnický rád, prodala proti jeho vůli, aby peníze dala Agátě, v dalším domě, který teď pronajímá, měl bydlet syn Vincent. Žilková rozdala své majetky svým prvním dětem. Sama, s jeho dcerou, žije ve starém domečku. Tam se měl vrátit na stáří? Kvůli prodeji chalupy s ní v létě nemluvil tři měsíce. Koncem roku vydala knihu, která ho ponížila. Nehodí se pro dámu zveřejňovat takové soukromí. Dal jim všem letenky, chtěl je v Izraeli. Kdo za ním přiletěl? Takže asi po dvou měsících dovolená s vlastní dcerou a manželkou, dovolená na rozloučenou, dává smysl.
Stropnický byl v té rodině páté kolo u vozu. Žilková se nechovala jako manželka, ale jako sobecká matka a on měl za povinnost se o ní a její děti postarat.
Výmluva, že se rok neviděli, protože byly zrušeny přímé lety?? Snad umí na letišti přestoupit. Žilková měla následovat svého manžela, vytvářet mu zázemí a pomáhat v jeho práci. Evidentně ho dostatečně nemilovala. Nerespektovala. Až když se rozhodl svůj život řešit, tedy bez ní, když ona nechtěla být s ním, tak se hroutí, že nebude mít materiální zázemí. Smutné.
Podle jejích vyjádření chápu, že se Stropnický ani nechce vracet do Čech. Je v důchodovém věku, zřejmě zůstane v Izraeli a co s manželkou na emailu, která jenom bude požadovat peníze, ale manželkou mu není?
A zničené dětství Korduly? To je opravdu úsměvné. Pro ní hlavně bylo dobře poznat život v Izraeli. Poznat jiný svět.

Hamiro
20. 3. 2022 • 13:15

Jsem na straně pana Stropnického. Rozchod pomocí e-mailu je jasná volba. Pokud reakce své ženy zná, proč by se s ní konfrontoval. Dovedu si představit hysterický výjev, výčitky a obviňování. Když cpe horem dolem Agátě a nemyslí na další děti, to žádný chlap nevydrží. Možná se zmínil i o Korduli. Mnoho času věnovala dospělým děckám, ale méně času manželovi. Co zasela, sklidila. Asi nebude manželský typ.

-bello-
18. 3. 2022 • 23:59

Žilková zarazila diskuze, tedy ať si nasadí náhubek a sklapne!!!
Hysterka v 60 líčí své pocity a když jí někdo chce vzkázat, že ať si to nechá pro sebe, tak diskuzi o sobě zakáže.
Trapka - sděluje národu, že ho miluje.
Je jí patnáct ?!!
Je tupá, strašně tupá a strašná štěkna! A za tím si stojím!
At z toho manželství nedělá selanku. Z 18 let, jestli byli dohromady 5 let.On si zalezl doma do pokoje, chtěl mít klid, ona věčně řeší její děti, věčně peníze, věčně ječí a věčně něco překrucuje a imrvére je to chudinka oběť.

mbmb
18. 3. 2022 • 20:32

Nehezky vyzily a bezcharakterni Martin musí mít tajnou zbraň že si ho baby předchází.Ma hnedy krk jak podlézal Dáši a Havlovi ve Vatikánu ,pak nevěděl z čeho bude žít, chtěl kočovné divadlo a ejhle šéf na Vinohradech, ministr obrany a velvyslanec!!!!
Ten člověk je mizerný ve všem na co hrabne, charakter pod psa

Uživatel_5252145
18. 3. 2022 • 08:36

O Žilkové Veronice,co ještě říci, názorů hodně, z některých čiší zášť, a někdo tuto herečku, staví až na nejnižší příčku, blbka, zlatokopka apd. Lidi, jak můžete takhle soudit, člověka pouze od stolu!!. Herečku jsem měla čest potkat kdysi v jedněch Lázních. sympatická, usměvavá a né blbá! Herečka na svém místě, V každé její roli, je vidět vysoké nasazení a píle,mě se nezdá, že by jsme měly tuto herečku stavět tak nízko. Soukromý život, většina herců, není zrovna ukázkový, a nakonec, soukromí a kvalita herce, je zcela něco odlišného. Proto za mne, vážím si ji jako matku, herečku a osobnost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.