Nechutný útok Kotka: PONÍŽIL BUREŠOVOU V TELEVIZI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nechutný útok Kotka: PONÍŽIL BUREŠOVOU V TELEVIZI!

Nečekaný přešlap Vojty Kotka: Urazil Saskii Burešovou! Bylo to moc i na Prachaře
Nečekaný přešlap Vojty Kotka: Urazil Saskii Burešovou! Bylo to moc i na Prachaře (Foto FTV Prima, ČT)

Měli ho za slušňáka, ale Vojta Kotek (34) při natáčení primáckého pořadu Máme rádi Česko vystartoval proti Saskii Burešové (75). Herec a kapitán jednoho ze dvou soutěžících týmů se neudržel a dal do placu historku, jak jistý Američan zařadil českou hlasatelskou legendu mezi »translidi«!

Všechny v sále to zarazilo, studio na chvilku zcela ztichlo. „Je to trošku možná lehce nekorektní, co teďka řeknu, ale to se skutečně stalo,“ začal Vojta své vyprávění. „Můj známý měl na návštěvě před šesti sedmi lety kamaráda z Ameriky. A viděl u nás v televizi nějaký pořad, který moderovala Saskia Burešová,“ pokračoval Kotek a uculoval se u toho pod vousy.

Vojta Kotek o dvojroli v novém filmu Jana Svěráka Betlémské světlo

Video se připravuje ...
„Řekl tomu mému kamarádovi neuvěřitelnou věc. Že nechápe, jak je možné, že je Česká republika takhle dopředu před Amerikou. Že u nás tady v Česku moderují pořady translidi!“ korunoval herec svou historku.

Přes čáru

„Myslím, že jsi skončil v televizi, Vojto!“ poklepal mu na rameno moderátor Petr Vojnar (46), který byl v Kotkově týmu i s Luckou Vondráčkovou (42). „Vojto, to je moje, tyhle hnusárny!“ přisadil si po ponížení hlasatelky kapitán druhého týmu Jakub Prachař (38), který si v podobných historkách libuje. A moderátor pořadu Libor Bouček (41) to završil slovy: „Dneska se nám to prohodilo! Začínám mít trošku strach...“

Vojta Kotek v 7 pádech Honzy Dědka: Na motorku už nesedám, jsem rád, že chodím!

Video se připravuje ...

Dáma mlčí

Těžko říct, proč si oblíbený a jindy velmi galantní herec vybral právě Saskii Burešovou, která je dáma každým coulem. Navíc se z Vojtovy uštěpačné věty stal pouták na pořad, který Prima vysílá právě dnes večer. Bývalá hlasatelka, která na ČT uvádí každou neděli oblíbené Kalendárium, se k celé věci do uzávěrky dnešního vydání deníku Aha! nevyjádřila.



Přečtěte si
Uživatel_5573159
25. 3. 2022 • 19:43

Myslím, že se vytratila slušnost a pokora mladých lidí k opravdovým elitám, jako je v tomto případě paní Saskia Burešová. Je elegantní, má šarm, je to prostě dáma. To neměli pánové jiné téma, než se do někoho navážet? Moc mě mrzí, že zrovna tito pánové - Jakub Prachař a Vojta Kotek použili tento laciný prostředek - navézt se do někoho komu nesahám po kotníky a ještě se tomu sám zasmát. Škoda.

defakto
22. 3. 2022 • 08:34

... Prachař , Kotek , Bouček , jeden zmetek větší než ten druhý !
PRIMU reprezentují tihle " šoumeni ", kteří se chovají jako prasata a jsou schopni kvůli legraci urážet lidi kterým nesahají ani po kotníky. Bouček jako režisér tohoto pořadu by mněl nést osobní zodpovědnost za tenhle trapas , já by jsem je rovnou vyhodil !

neznalek88
21. 3. 2022 • 09:48

A proč by ne. Nejde o věk, ale o kvalitu podání, spisovnou češtinu a jakou úroveň. I vy jednou budete stará a asi se vám nebude líbit výsměch a odmítání mladší generace.

neznalek88
21. 3. 2022 • 09:31

Ono je otázkou, zda to vůbec nějaký amík řekl. Kotek to podal v takovém rádoby alibistickém duchu.

neznalek88
21. 3. 2022 • 09:30

Paní Sakia a Marie R. jsou dámy a nosí to, co jim sluší. Ono po 60+ a výše určitě není vhodné barevné střapaté mikádo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.