Skličující bolest Vondráčkové: Zrušila i oslavu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Skličující bolest Vondráčkové: Zrušila i oslavu

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Hemrinapress.cz,)

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (42) měla v úterý narozeniny, ale pokud jste očekávali honosnou oslavu, jste na omylu. Lucie se rozhodla celou svoji narozeninovou párty zrušit. Na žádné slavení teď nemá náladu a dalo by se říct, že ji ovládl smutek. Co se stalo?

Lucie ve čtvrtek navštívila pořad Snídaně s Novou, kde vypovídala ze všech svých aktuálních emocí. Řeč přišla samozřejmě i na zrušenou oslavu narozenin. „Přijde mi naprosto neadekvátní slavit narozeniny. Doba je tak smutná a šokující, že nemáme nárok na oslavy," pronesla zpěvačka, kterou očividně celá situace na Ukrajině velmi zasáhla.

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...

Proto teď jakoukoliv zábavu odsouvá na vedlejší kolej a snaží se věnovat čistě jen práci. Věnuje se dabingu a především čtení audio knih. Do toho natáčí videoklipy ke svému nejnovějšímu album s názvem Láskověty. Jde vidět, že Vondráčková se nešetří, co se týče práce. „Při tolika věcech naráz se vám může stát, že vyhoříte. I když vás to baví. Takže na tohle si dávám pozor," dodala na závěr Lucka.

Lucie Vondráčková opět bez Vojnara: Je to ještě její kluk?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
11. 3. 2022 • 21:43

Vždy nějak bylo a nějak bude. Když je to moc smutný a my s tím už nic nezmúžeme, nemá cenu se pak tolik stresovat. Myslím, že konkrétně Lucie se nemusí extra obávat o svou existencii. Proč slova, že „nemáme nárok na oslavy..“ ? Lidské společenství své svátky dokázalo slavit i v těžkých časech, pokud mohlo. Třeba skromně, ale uctili se navzájem. Máme snad i dnes nárok dát někomu dárek a říct mu - vše nejlepší. Na to jsou svátky, aby lidi nezapomněli, že by měli zústat lidmi. Jenom otrok nemá nárok na oslavu : tak daleko to nemusí zajít.. Hezká hudba například, taky pomúže. Dejme tomu Eros, když zpíval o své tehdejší inspiraci - Un Angelo Disteso Al Sole : ten snad zabere.. LV by mohla natočit další klip s nějakou romantickou zápletkou. S dobrým koncem, kdy už ale ona neskončí tanečkem s milým na 2. břehu po pádě z kopce, ale raději ještě na tomhle 1. břehu. Když bude vymýšlet nový děj pro píseň, černé myšlenky možná zmizí..

Uživatel_5457057
10. 3. 2022 • 21:15

A proč je vygumovaná? Mně přijde, že to píšete o sobě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.