Po rozchodu útěk! Zlověstné TIK TAK Kláry Issové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Po rozchodu útěk! Zlověstné TIK TAK Kláry Issové

Potká letos Issová pravou lásku?
Potká letos Issová pravou lásku? (Foto ara)

Šestkový rok přinesl hned zkraje rozchodovou tsunami. Ta se bohužel nevyhnula ani krásné herečce Kláře Issové (42). Pohledný produkční, se kterým to vypadalo na šťastný konec, je podle všeho minulost. 

„Klára s Jakubem se rozešli, je to už poměrně dlouhý čas. Je z toho smutná. Tehdy ji to úplně zlomilo. Od té doby je sama, dokonce nedávno odjela sama na dovolenou do zahraničí, protože si potřebovala vyčistit hlavu,“ okomentoval útěk naší krásky po krachu vztahu do zahraničí v magazínu Sedmička dobře informovaný zdroj. 

Martha Issová: Na soutěže v umění nevěřím, v Česku nejsme konkurenti

Video se připravuje ...

Bolestný je pro Kláru i fakt, že se sen o založení spokojené rodiny zase o něco odsunul. Herečka se přitom netají tím, že si už dlouho přeje miminko. „Biologické hodiny mi bijí už dlouho, miminko bych chtěla moc, ale zatím se nezadařilo,“ sdělila už dříve. Prý už uvažovala i o dárci spermatu. 

Šestkový rok má být jinak ale podle všeho nakloněný lásce, rodině a vztahům. Je tedy dost možné, že se na Issovou usměje štěstí a potká opravdovou lásku. 

Klára Issová patří mezi talentované herečky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.