Hejdová razantně hubne! SMUTNÉ DŮVODY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hejdová razantně hubne! SMUTNÉ DŮVODY

Zorka Hejdová
Zorka Hejdová (Foto Instagram)

Od porodu syna Nikolase uplynulo jen 11 měsíců, mladá maminka, moderátorka Zorka Hejdová (31), má ale už teď nebezpečnou formu. Jednou z příčin až zázračně rychlého shazování poporodních kil je ovšem bezmléčná dieta, kterou musí kráska ze zdravotních důvodů striktně dodržovat.

K příležitosti Mezinárodního dne žen se Hejdová podělila o fotku, kde jen v rouše Evině chová malého synka. Ačkoli celý příspěvek věnovala hlubokému zamyšlení nad podstatou ženy, úlohou mateřství a záplavou radosti, kterou denně pociťuje v mateřské roli, nikomu neuniklo, jak neuvěřitelně skvěle vypadá. Otázka na to, jak se to dělá, tak byla nasnadě. 

Zorka Hejdová se svlékla... a všem spadla brada

Zorka Hejdová: Poslední natáčení před porodem!

Video se připravuje ...

Bohužel nemám žádné konkrétní rady, tipy a triky. Za mé hubnutí může moje bezmléčná dieta, kterou musím striktně dodržovat, a v kombinaci s kojením šla váha velmi rychle dolů,“ prozradila Hejdová pro ŽivotvČesku.cz a dodala: „Je to možná až trochu nefér, protože jsem se o to nějak nepřičinila. Jde to docela samo.“

Spor o jméno pro dítě Hejdových: Míra chce tradiční, Zorka exotiku

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
zuzakirsch
9. 3. 2022 • 22:24

A to někoho zajímá??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.