Exposlanec Dominik Feri: Byl obviněn ze znásilnění | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Exposlanec Dominik Feri: Byl obviněn ze znásilnění

Exposlanec Dominik Feri
Exposlanec Dominik Feri  (Blesk:Jakub Poláček (Blesk))

Až deset let vězení může dostat bývalá politická hvězda a exposlanec TOP 09 Dominik Feri (25). Kriminalisté ho začali stíhat za znásilnění. A jedné z možných obětí bylo teprve 17 let!

Že policie exposlance obvinila, uvedl na dotaz Aha! mluvčí Městského státního zastupitelství v Praze Aleš Cimbala. Podrobnosti případu ale nesdělil. Pokud by byl Feri odsouzen, hrozí mu až 10 let za katrem, protože je stíhaný i pro trestný čin znásilnění spáchaný na dítěti – podle policie má jít o osobu, které bylo 17 let.

Kecy a politika: Je Feri prase?

Video se připravuje ...

Feri je prověřován od loňského června, kdy ho několik žen v médiích obvinilo ze sexuálního obtěžování a násilí, ke kterému mělo docházet na domácích večírcích. Web Aktuálně.cz včera uvedl, že možných obětí je víc, ale méně než pět. Exposlanec však vinu odmítá. „Po devíti měsících konečně nastal posun v řízení. Prokážu svou nevinu tak jako doposud ve všech ostatních případech v této věci,“ napsal Feri Aha! a uvedl, že proti usnesení podává stížnost. „Nadále budu poskytovat policii veškerou součinnost,“ dodal.

Blesk Podcast: Feri získal moc příliš brzo, myslí si Pavlík

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.