Ivana Gottová převzala za manžela vyznamenání: Zdobily ji diamanty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová převzala za manžela vyznamenání: Zdobily ji diamanty!

Předávání státních vyznamenání: Ivana Gottová a prezident Zeman (7.3.2022)
Předávání státních vyznamenání: Ivana Gottová a prezident Zeman (7.3.2022) (Foto Blesk - Jakub Poláček)

Pro metál Karlu Gottovi (†80) jedině s diamanty od něj! Ivana Gottová (46) přebírala za svého muže in memoriam státní vyznamenání a jako by tam byl Slavík s ní. Šperky, které zvolila, jí totiž ještě za svého života vybíral sám zpěvák...

Na Pražském hradě převzala z rukou prezidenta Miloše Zemana (77) Řád bílého lva a pro tuto příležitost oblékla i speciální šaty, o které se jí postaral dvorní stylista Dušan Chrástek (34). Doplňky – diamantový náhrdelník a náušnice – vybrala Gottová ze své šperkovnice. „Stejně jako poslední roky po odchodu Karla do pěveckého nebe Ivana opět volila šperky, které ji věnoval její manžel. Šaty jsme doplnili saténovým psaníčkem z večerní kolekce Prada,“ řekl deníku Aha! Chrástek.

Návrhářská premiéra

Samotný model tentokrát nevybíral, ale dokonce sám navrhl! „S Karlem i Ivanou jsem spolupracoval dlouhých šest let. Stali jsme se přáteli, a tím vlastně naše vzájemná spolupráce pokračuje. Po premiéře filmu Karel se ve vzduchu objevila otázka, jaké šaty na převzetí státního vyznamenání. Ivana mi dala důvěru, abych pro ni šaty navrhl a zrealizoval jejich ušití,“ svěřil Aha! známý módní stylista. „Již jsem navrhl pár svatebních šatů pro své klientky. Ale šaty společenské v mé návrhářské tvorbě mají premiéru,“ prozradil Chrástek, jak nápad vzniknul. 

Na šatech se pracovalo 68 hodin

„Ruční práce přitom spotřebovaly sedmdesát procent celkové výroby. Korzetový základ se všitou spodnicí dodává šatům aristokratický nádech. Vrchní část z černého šifonu spotřebovala celých dvacet metrů látky. Ručně šitý detail tmavě modrého šifonu dodává šatům na dramatičnosti a celkový dojem je potom velmi efektní. V zadní části je řasená, velmi decentní vlečka,“ popsal Dušan Chrástek.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

Bohdalová ztratila odznak

Hned po skončeni ceremoniálu ztratila Jiřina Bohdalová (90) část Řádu bílého lva, který od prezidenta obdržela. Z krabičky jí při neopatrné manipulaci vypadl odznak na klopu saka či šatů. Ještě na jevišti ho našel producent Miroslav Kolodziej. „To jsem celá já! Jsem ráda, že si toho duchapřítomný pán všiml... Budu teď na to dávat větší pozor,“ řekla Aha! herečka, kterou v publiku podpořili její přítel Lubomír Focko (68) a také vnuci Marek (36) a Vojta (27).

Dojatý Trávníček

Na vyznamenání čekal Pavel Trávníček (71) rok a půl. Původně ho měl Popelčin princ obdržet na podzim 2020, kdy mu bylo sedmdesát. „Dojalo mě to. V tom Vladislavském sále na vás dýchne historie, státnost... Ještě jednou děkuji panu prezidentovi, který mi vyznamenání udělil,” řekl Aha! herec, kterého doprovázela manželka Monika (36).

Vysmátý Dvořák

Mezi oceněnými byl také herec a komik Josef Dvořák (79). Medaili Za zásluhy o stát v oblasti kultury si převzal vysmátý od ucha k uchu a ještě si při chůzi poskakoval. Už 25. dubna oslaví neuvěřitelné 80. narozeniny.

Na Slavíka vzpomínal i Vágner

„Dostalo mě, že prezident udělil Řád bílého lva in memoriam Alexandru Hessovi, pod kterým sloužil můj táta Josef. Často na Sašu vzpomínal. Hájili spolu vlast,“ řekl Aha! oceněný skladatel Karel Vágner (79). „Taky jsem rád viděl Jožku Černého a Jiřinu Bohdalovou. Jsem moc rád, že jsem žil v éře Karla Gotta. Taková osobnost se nebude několik generací opakovat. Karel si to ocenění sakra zasloužil,“ zdůraznil muzikant.

Dokument o Gottovi děsí přátele. A Křížková bez manžela a vážně nemocná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 3. 2022 • 00:41

hodnotyzivota
------------------
je to poněkud jinak.Nikoli moudrý, ale chytrý člověk, který se neustále vzdělává a má obrovské kvantum vědomostí právě díky těmto vědomostem odhaluje další a další věci, které se musí " doučit " a zjišťuje, že vlastně pořád dost toho neví a tedy nic neví. Jenže je to díky vzdělání a schopnosti jeho IQ .Jinak to klidně může být hajzl a s moudrostí to nemá co dělat.Moudrý může být díky životním zkušenostem i bača z Podkarpat s pouhým IQ 95

hodnotyzivota
12. 3. 2022 • 23:15

Moudrý člověk ví, jak je hloupý, co všechno neví: "Vím, že
nic nevím." Jen hlupák si myslí, že pojedl veškerou moudrost světa. A přitom neví ani to, co už vědí všichni čtenáři léta, že je neskonale trapná a všem na posměch.

-bello-
12. 3. 2022 • 22:26

jity
----
já vám taky nic neudělala, přesto se - viz vaše příspěvky- montujete do mě. Nejsem ve fan klubu Gotta a do I. Gottové si klidně kopnu kdykoli.Mám setsakra výhrady k héteře, kolem níž rajtuje mentálně slabší " národ " včetně senilního dědy M.Zemana.Že je Zeman senilní soudím , že vyznamenal Zelenského a slintal na ruku Gottové ..Ale to je kapitola národa už jiná...

protože skutečně není co závšem ta hlpoupá vana si to asi myslí a její fan klub taky.sti je č

jity
12. 3. 2022 • 09:44

Ano máte pravdu, mělo být ony. Ivana pro mne neni žádná modla, jen nemám ráda kopání do lidí, kteří mne nic neudělali. Jsou mi jak se říká jedno a je jen jejich věc jak žijí. Nesnášmí nevraživost, tupost a hlavně závist a nenávist.

-bello-
11. 3. 2022 • 20:07

jity
---
madam, melete pitomosti cit :

"Krásné ženy, které nepohrdají těmi co nemají krásu a postavu jako oni ... "


tak ad 1) krásné ženy jsou krásné, protože splňují krásu a to i postavou , ad 2) máte tam chybku musí být " ony " ( ale to je jedno, na tom nebazíruju

A dejte už pokoj s Ivanou Gottovou.Mocímermo potřebujete nějakou modlu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.