Skličující obavy Freimanové: Jde o malou vnučku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skličující obavy Freimanové: Jde o malou vnučku

Veronika Freimanová
Veronika Freimanová (profimedia)

V roli mladé učitelky v komedii Sněženky a machři si ji pamatuje celá republika, pro samotnou herečku ale byla klíčová spíš role v seriálu Kukačky. S tou se totiž ztotožnila natolik, že prožila nepředstavitelný strach o svou vnučku.

Hlavní dějovou linií v Kukačkách je totiž záměna dětí a Veronika Freimanová (66) jako babička jednoho z chlapců tak pocítila hloubku celého problému. Sama přiznala, že ji tato role hluboce zasáhla a uvědomila si, že nemít milovanou Ellu, které budou za měsíc čtyři roky, by pro ni bylo zdrcující.

„Nechci si ani připustit, že by se to stalo bezprostředně mně. Jediné možné řešení je modlit se, aby se to člověk nedozvěděl. Protože vaše dítě je vždy vaše dítě. A ta představa toho, že to tak není, je pekelná,“ popsala pro Aha pro ženy herečka.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Freimanová prozradila výši svých honorářů na začátku kariéry i to, proč odmítla emigrovat

Video se připravuje ...

Mají spolu krásný vztah a Veronika hlídá kdykoli může. „Vnučku hlídám vždycky, kdykoli mám volno. Máme se moc rády! Náš měsíc začíná tím, že dceři dávám své volné termíny, protože bohužel nejsem ta babička, která může vždycky. A největší radost mám z toho, když u mě vnučka spí,“ prozradila Freimanová. 

Roli babičky popsala dokonce jako přínosnější. Prý si jí užívá víc než tu mateřskou. „Být babičkou je úplně jiný level než být matka. Když jsem babičkou, tak ten čas funguju na 150 procent. Ale když jste matka, tak to ani nemůžete zvládat být takhle neustále po boku dítěte, být ve hře partnerem a pro každou koninu se nadchnout,“ dodala s vděkem. 

V čem vězí jablko sváru Veroniky Freimanové a Vojty Kotka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.