Reklamy přestaly vynášet? Agáta má novou práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Reklamy přestaly vynášet? Agáta má novou práci!

Kvůli téhle fotce si to Aguš řádně slízla.
Kvůli téhle fotce si to Aguš řádně slízla. (Instagram)

Od influencerky přes fitness našeptávačku až po fotografku - Agáta Hanychová (36) je žena mnoha tváří. A po dlouhe době je to právě ona, kdo stojí za fotoaparátem a fotí modelky.

Věčné rebelce Agátě Hanychové to jde nejen před objektivem fotoaparátu, ale i za ním. Nejenže za ta léta mohla od profesionálů leccos okoukat, ale navíc by leckterým veteránům mezi fotografy mohla konkurovat. Sama na vysoké škole totiž vystudovala obor Fotografie, což chtěla po dlouhé době zužitkovat. Modelkám navíc během focení předávala rady ohledně pózování, a tak byla jako ryba ve vodě!

"Baví mě to. Jsou tady nemodelky, nechají si poradit, nemluví mi do toho. Je to fajn. Můžu jim poradit, jak dát ruku, aby nevypadaly, že mají sto kilo. Jsou za to rády," prozradila webu Super.cz Agáta, která nafotila české herečky v menstruačních plavkách, a pokusila se tak zároveň odbourat toto tabu téma.

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...

Foťák se Agáta rozhodla oprášit relativně nedávno - jak už je u ní dobrým zvykem, u jedné činnosti nezůstává dlouho. Jelikož ale může tento koníček zpeněžit, proč marnit talentem? "Vrátila jsem se k focení před měsícem, vymyslela jsem si projekt pro matky samoživitelky. Samoživitelka fotí samoživitelky. A teď začaly přicházet další pracovní nabídky," osvětlila svůj záměr modelka a influencerka.

A že Aguš skutečně ví, o čem mluví, dokazuje i svými tipy, které by se ženám během jakéhokoli focení mohly hodit. "Je důležité dávat bradu dopředu. Stoupnout si na špičky, abyste měly delší nohy. Také je důležité podsadit pánev, protože to nohy prodlouží a zúží. A nepřiplácávat ruce k tělu. Když máte problém v oblasti břicha, vykryjí to ruce. Když nohu dáte dopředu, kolena k sobě, tak vypadají nohy také užší," podělila se o své zaručené tipy Agáta Hanychová.

Agáta Hanychová před vztahem s chirurgem: Co stálo za šestým rozchodem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
12. 3. 2022 • 18:30

A velká rada od Aguš je - STÁT NA ŠPIČKÁCH A ŠPULIT HUBU - to umí Aguš mistrně

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.