Princ Andrew znovu obviněn! Američanka Johanna tvrdí: Osahával mě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Princ Andrew znovu obviněn! Američanka Johanna tvrdí: Osahával mě

Už přišel o čest i tituly, co dál?
Už přišel o čest i tituly, co dál? (Foto Reuters, Profimedia.cz)

Sotva princ Andrew (62) pohřbil jednu hanbu, když ženě, kterou ještě neplnoletou sexuálně zneužil, vyplatil tučné odškodnění, zaklepal na jeho dveře další průšvih. Nádherná bruneta Johanna Sjobergová (42) jej obvinila, že ji v roce 2001 osahával.

Pokud si snad druhorozený syn královny Alžběty (95) myslel, že má vyplacením v přepočtu zhruba 350 milionů korun Virginii Giuffreové (38) vystaráno, šeredně se mýlil. Na úřady se totiž obrátila advokátka Gloria Allredová, která říká, že nový zákon, jenž mají v USA přijmout na lepší ochranu sexuálně obtěžovaných, otevře mnohem více příležitostí pro žalobce, aby se postavili proti Andrewovi a dalším predátorům. Johanna Sjobergová, dnes majitelka kadeřnictví na Floridě, tvrdí, že se jí britský šlechtic v roce 2001 nevhodně dotýkal. Tvrdí, že jí sahal na prsa. Tehdy jí bylo 21 let a začínala pracovat jako osobní asistentka Jeffreyho Epsteina.

Zdravotní potíže a duševní poruchy, které pronásledují královské rodiny

Video se připravuje ...

Pikantní výpověď

Jako dívka z vesničky v Maine si vyšla na prohlídku New Yorku, večer se pak na příkaz šéfa dostavila do jeho domu. „Byl tam princ Andrew, Epsteinova přítelkyně Ghislaine Maxwellová a pár dalších dívek v mém věku. Nevěděla jsem tedy přesně, kdo to je, ale měla jsem pocit, že ho odněkud znám,“ vzpomíná Sjobergová s tím, že mu Maxwellová přinesla jako dárek latexovou loutku ze Spitting Image (britská satirická TV show). „Virginia Giuffreová měla tu loutku na klíně. Andrew si sedl vedle, já mu musela usednou na kolena a on mi položil ruku na prsa. Ghislaine pak dala ruku loutky na Virginiino ňadro a Andrew položil ruku na mou,“ zní její výpověď. Miliardář Jeffrey Epstein (†66) spáchal sebevraždu ve vězení, Ghislaine Maxwellová (60) už byla shledána vinnou a hrozí jí desítky let za mřížemi. A princ Andrew? Na něj nejspíš nečeká nic dobrého...

Jak vydělává královská rodina a majetek královny Alžběty II.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.